Schildersbedrijf MVG


uit Nijkerk


U bevindt zich hier: » Nijkerk » Schildersbedrijf MVGbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf MVG
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf MVG
Ardeschstraat 3
3861 KX Nijkerk

tel: 06 131 595 83

Extra informatie

Schildersbedrijf MVG in Nijkerk
Mijn naam is Matthias van Geresteijn. Ik kom van oorsprong uit Voorthuizen. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer in Nijkerk. Daarvoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij een groot schildersbedrijf in Barneveld.
In mijn werk staat kwaliteit voorop, dus werk ik alleen met hoogwaardige materialen. Ook hecht ik eraan om goede afspraken te maken en netjes te werken. Schildersbedrijf MVG in Nijkerk zal de tijd nemen u van adviezen te voorzien. Schildersbedrijf MVG in Nijkerk is in staat tegen een concurrerend tarief te werken. U kunt mij altijd vragen een offerte uit te brengen van de door u gewenste werkzaamheden.

Zowel de particuliere als de zakelijke markt kunnen een beroep op mij doen. Schildersbedrijf MVG in Nijkerk is u graag van dienst.

Specialiteit

Schilderwerk
- Schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten
- Kleur- en verftechnisch advies
Onderhoud

- Onderhoudsadvies
- Houtrotreparatie
Wanden

- Papier- en vinylbehang
- Fotobehang
- Glasvliesweefsel
- Sauswerk