Schildersbedrijf Gebr Rutten


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: » Nijmegen » Schildersbedrijf Gebr Ruttenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Gebr Rutten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Gebr Rutten
Vondelstraat 79
6512 BD Nijmegen

tel: 024-3238286

Extra informatie

Schildersbedrijf Gebr Rutten uit Nijmegen is geen prijsvechter, maar maken verschil in kwalitatief duurzaam schilderwerk.
Bovendien levert Schildersbedrijf Gebr Rutten in Nijmegen een totaalpakket, waarbij we niet zelden als hoofdaannemer fungeren.
Schildersbedrijf Gebr Rutten uit Nijmegen heeft als beleid een zeer klantgerichte bedrijfsvoering.
Schildersbedrijf Gebr Rutten te Nijmegen krijgt daarom ook vaak ongevraagd sleutels aangeboden van de te schilderen objecten, om maar een voorbeeld van verkregen vertrouwen te noemen.

Monumentale panden; een schildervak apart
Het schilderen van monumentale panden vereist speciale technieken en materialen.

Schildersbedrijf Gebr Rutten uit Nijmegen heeft een aantal vakmensen in huis die op dit gebied graag hun meesterschap tonen.
Dus ook daarvoor kunt u bij Schildersbedrijf Gebr Rutten uit Nijmegen terecht.

Schildersbedrijf Gebr Rutten uit Nijmegen
Al sinds 1966 het betere schildersbedrijf uit Nijmegen. Uw specialist, door alle seizoenen heen, voor al uw schilderwerk, afwerking van huis of bedrijf, enzovoort.

Zoekt u een specialist voor deze diensten?
* Schilderwerk binnen en buiten
* Renovatie van uw monument, binnen en buiten
* Afwerking van interieur of exterieur
* 24-uurs-klantenservice (o.a. glasherstel)

Dan helpt Schildersbedrijf Gebr Rutten uit Nijmegen u graag!

Specialiteit

Garantie
Kwaliteit en veiligheid zijn bij Schilderwerken Gebr Rutten BV uit Nijmegen gegarandeerd, dankzij onze AF-erkenning en VCA* en BTR keurmerken.
AF-Erkend

Als u als opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat Schilderwerken Gebr Rutten BV uit Nijmegen zijn afspraken nakomt.
De AF-Erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daardoor kunnen alleen schilders-, glas-, behangbedrijven deelnemen die onder andere in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en gecontroleerd worden op hun kwaliteit. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.