Schildersbedrijf Spectrum


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: » Nijmegen » Schildersbedrijf Spectrum



bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Spectrum
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy




Schildersbedrijf Spectrum
Gorisstraat 4
6521 CK Nijmegen

tel: 06 53759084

Extra informatie

Zoekt u een professionele schilder in Nijmegen, Arnhem en omgeving? Dan bent u bij Spectrum Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn een allround schildersbedrijf en voeren op vakkundige wijze werkzaamheden uit aan uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor onder andere schilderwerk, reparatie van houtrot en beglazing. Wij hebben ook de ervaring om uw monumentale pand op te knappen. Wij gebruiken alleen de beste bouwverven voor uw pand.
Schildersbedrijf Spectrum Nijmegen

ONDERHOUD
Het belangrijkste om het houtwerk van uw woning of monumentaal pand te behouden is om planmatig en regelmatig het buitenwerk ( zoals raamkozijnen, deurkozijnen, raamluiken en deuren) goed te onderhouden om b.v. houtrot te voorkomen.

Bij Schildersbedrijf Spectrum Nijmegen bent u op het juiste adres om deze werkzaamheden te laten verrichten. Wij hebben zowel de kennis als de nodige ervaring om uw woning te beschermen tegen allerlei weersinvloeden.
HOUTROT

Houtrot is het meest voorkomende gevaar voor monumentale panden. De mooie rustieke panden met hun luiken en kozijnen mogen wat ons betreft niet verloren gaan.
Niet voor niets zijn wij daarom ook voor dit soort gespecialiseerd werk een veel gevraagd schildersbedrijf in onze omgeving. Indien u hier meer over zou willen weten, vraag dan hier informatie aan.

NIEUWBOUW
Ook het schilderwerk van nieuwbouw is bij Schildersbedrijf Spectrum Nijmegen in goede handen. Zowel voor het buitenwerk en het binnenwerk staan wij voor een gedegen afwerking.

BEGLAZING
Ook kan Schildersbedrijf Spectrum Nijmegen uw pand beglazen met isolerende, veiligheids en geluidswerende beglazingen, maar ook glas in lood kunnen wij voor u plaatsen.

ADVIES
Uiteraard houdt het niet op als onze nieuwbouwprojecten gereed zijn, want ook voor het onderhouden van uw net gebouwde woning is Schildersbedrijf Spectrum Nijmegen graag bereid om u goed advies te geven over diverse kleuren en verfsoorten voor binnen en buiten werk.