Schildersbedrijf Admiraal


uit Noordwijk


U bevindt zich hier: » Noordwijk » Schildersbedrijf Admiraalbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Admiraal
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Admiraal
Herenweg 35
2201GA Noordwijk

tel: 071-3619350

Extra informatie

Schildersbedrijf Admiraal te Noordwijk
Wij zijn een familiebedrijf uit Noordwijk, opgericht in 1898, met inmiddels de vierde generatie Admiraal aan boord. Door de jaren heen zijn we gegroeid van een schildersbedrijf naar een sterke organisatie met allround werkzaamheden. We nemen complete verbouwingstrajecten voor onze rekening voor bedrijven, gemeenten, scholen en particulieren.

Bij Schildersbedrijf Admiraal te Noordwijk werken vakmensen zoals schilders, behangers, stoffeerders, spuiters en glaszetters. Ook hebben wij een aparte afdeling waar wij aannemerswerk verrichten.
Onze visie: een totaalpakket aanbieden waarbij de klant zich nergens meer druk om hoeft te maken en kwaliteit altijd voorop staat.

Wat doen Schildersbedrijf Admiraal in Noordwijk

Een betere kop zou zijn ‘wat doen wij eigenlijk niet?'. Van vloer tot plafond en alles wat daar tussenin zit. Want wij doen alles op het gebied van interieur, exterieur en onderhoud. Wij nemen het liefst al uw zorgen uit handen. Met zo weinig mogelijk overlast en in een zo kort mogelijke periode. Uiteraard gaan we pas aan de slag als de kosten voor u helder zijn.

Hierboven vindt u een overzicht van onze diensten en producten. Uiteraard is dit overzicht niet compleet, want zoals gezegd... wat doen wij eigenlijk niet?

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Wandafwerking
  • Spuitwerk
  • Glaswerk
  • Vloerafwerking
  • Raamdecoratie