Schildersbedrijf Venibo


uit Nootdorp


U bevindt zich hier: » Nootdorp » Schildersbedrijf Venibobedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Venibo
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Venibo
Gildeweg 26a
2632BA Nootdorp

tel: 015-3699364

Extra informatie

Schildersbedrijf Venibo uit Nootdorp staat voor vernieuwingsbouw, en terecht! Schildersbedrijf Venibo uit Nootdorp is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van onder meer betonherstel, gevelrenovatie, vochtbestrijding, vloercoatings en schilderswerkzaamheden. De in de loop der jaren opgebouwde kennis stelt Schildersbedrijf Venibo uit Nootdorp in staat om zowel moderne gebouwen als monumentale panden op de meest doeltreffende manier te herstellen, te renoveren en te onderhouden.
Schildersbedrijf Venibo uit Nootdorp werkt nauw samen met gerenommeerde producenten. Hun kennis staat garant voor toelevering van de beste producten. Deze worden vervolgens gebruikt en toegepast door het vakbekwame personeel van
Schildersbedrijf Venibo uit Nootdorp, zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Schildersbedrijf Venibo uit Nootdorp houdt nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Zo wordt er de laatste jaren met het oog op het milieu steeds meer met minerale (natuurlijke) producten gewerkt. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze formule goed werkt.
Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer de Postbank, scholengemeenschappen, pensioenfondsen, particuliere verenigingen van eigenaren, VvE-beheerders, diverse woningbouwverenigingen en natuurlijk vele particulieren.

Het personeel werkt in groepjes met elk zijn eigen vakbekwaamheid zodat een totaalpakket aangeboden kan worden. Het bedrijf opereert voornamelijk in de regio Zuid Holland doch een enkele keer ook hierbuiten.
Door de aanwezigheid van eigen steigermaterieel, schaftketen, opslagcontainers, etc. en een ruime voorraad van de meest voorkomende materialen is het bedrijf, mede door de ruime aanwezigheid van vervoermiddelen, in staat om een werk snel en efficiënt uit te voeren.

Specialiteit
  • Specialisatie
  • Betonherstel
  • Schilderwerk
  • Vochtbestrijding
  • Vloerafwerking
  • Gevelwerk
  • Gevelisolatie