Overzicht schildersbedrijf OosterlandU bevindt zich hier: Zeeland » Oosterland
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy

 

Schildersbedrijf Wesdorp
Korte Achterweg 10
4307 AK Oosterland

tel: 0111 - 641551
mob: 06 - 51222867

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Wesdorp, gevestigd aan Korte Achterweg 10, 4307 AK, te Oosterland. De geschiedenis gaat terug tot 1958 als de heer M. Wesdorp, "al schilder vanaf zijn veertiende", het bedrijf waar hij werkt overneemt. Ook mevrouw C. Wesdorp-Giljam werkte hard mee in het geheel, zij nam de winkel in de Kerkstraat onder haar .......


schildersbedrijven die ook in Oosterland actief zijn
 

Schildersbedrijf John Schijf
Bouwen ewoutstraat 3
4381 PN Vlissingen

tel: 0118-412759

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf John Schijf uit Vlissingen Schildersbedrijf John Schijf uit Vlissingen, dat staat boven de voordeur van de werkplaats in de Bouwen Ewoutstraat 3 te Vlissingen. De titel meesterschilder is een soort van trots. Het betekent dat alle diploma's aanwezig zijn: die voor gewoon huisschilderen, wandafwerking inclusief behangen .......
 

Schildersbedrijf APON
Visstraat 9
4301CC Zierikzee

tel: (0)1 11 417576

Extra informatie schildersbedrijf:
Schilderen is meer dan alleen maar schilderen. Met de nodige vakkennis kunnen wij u van uitstekende adviezen voorzien. Neem nou onze kleuradviezen per computer. Neem uw eigen foto mee en geniet alvast van de nieuwe kleuren terwijl de kwast nog niet eens is aangeraakt. Schilder- en afwerkingsbedrijf Apon de schilder van Zierikzee!
 

Schildersbedrijf Schults
Deltastraat 4
4301 RC Zierikzee

tel: 0111-414065

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Schults: veel meer dan alleen schilderen Hoewel onze naam wellicht anders doet vermoeden, doet Schildersbedrijf Schults veel meer dan alleen schilderen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor behangen, glaswerk en foil coating. Daarnaast beschikken wij over een moderne spuiterij voor zirconiseren, spuiten en zeefdrukken. Door .......
 

Schildersbedrijf Schoonen
Mulockstraat 3
4301KT Zierikzee

tel: 0111-415348

Extra informatie schildersbedrijf:
Ruim 25 jaar een alround schildersbedrijf. ( schilder - glas - wand afwerking - spuitwerk ) voor nieuwbouw en renovatie. Onze opdrachtgevers zijn overheid (semi) - bedrijf- als de particuliere markt.


Plaatsen in omgeving van Oosterland


Bruinisse (1 schildersbedrijf)
Burgh haamstede (1 schildersbedrijf)
Scharendijke (1 schildersbedrijf)
Zierikzee (3 schildersbedrijven)Bent u een schildersbedrijf uit Oosterland of elders en wilt u uw schildersbedrijf activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oosterland staat momenteel 1 schildersbedrijf vermeld.