Schildersbedrijf Willie Brands


uit Oss


U bevindt zich hier: » Oss » Schildersbedrijf Willie Brandsbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Willie Brands
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Willie Brands
Prof. Mekelstraat 25
5348 RK Oss

tel: 0412 631145

Extra informatie

Schildersbedrijf Willie Brands uit Oss
Sinds 1984 heeft Schildersbedrijf Willie Brands uit Oss kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals woningen, kastelen en bedrijfspanden, in Noord-Oost Brabant en Zuid-Oost Gelderland.
De tijden veranderen, Schildersbedrijf Willie Brands uit Oss echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1984, zo is het nu nog als het om ambachtelijke schilderwerk gaat.

Voor vele opdrachtgevers, zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen verzorgt Schildersbedrijf Willie Brands uit Oss een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw , onderhouden en restauratie, in woningbouw, utiliteitsbouw en monumenten.
De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Willie Brands uit Oss zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Specialiteit

Schilderwerken; onderhoud, nieuwbouw,renovatie, utiliteitsbouw en restauratie en hout rot sanering. Wand en plafond afwerking; suwide, glasvlies, glasweefsel, vinyl(papier) sierpleister, multi color, spons en spatel techniek.
Glaswerken; dubbelglas, figuurglas, enkelglas, glasschade herstel (ook voor de verzekering) en glas in lood (eigen glas in loodstudio en gebrand geschilder glas).
Decoratie werken; belettering (penseel/snijplotter), vergulden, marmer imitatie, houtimitatie, patineerwerk en bruchwerk.
Technisch advies; begroting overzicht, taxaties (schade, ook voor de verzekering), expertise, calculatie, kleuradvies , inspecteren en rapporteren.

Schilderwerken:
Dit doen we al vanaf 1984 en daarvoor kunnen we u verwijzen naar projecten als het kasteel van Smits van Oyen.
Wand en plafond afwerking:
Dit doen we al vanaf 1984 en daarvoor kunnen we u verwijzen naar projecten als fam. Castricum te Best.

Glaswerken:
Dit doen we al vanaf 1984 en daarvoor kunnen we u verwijzen naar projecten als Fam. van Helvoort te Teeffelen.
Decoratiewerken:
Dit doen we vanaf 1984 en daarvoor kunnen we u verwijzen naar projecten als, Paleis het Oude hof te s' Gravehage.

Technisch advies:
Deze werkzaamheden verrichten wij sinds januari 1998 en daar zijn diverse opdrachtgevens op te noemen.
Profiteer nu van het verlaagd BTW-tarief
Voor stucwerk aan particuliere woningen, die ouder zijn dan 15 jaar, mogen wij u een verlaagd BTW-tarief van 6% in rekening brengen.

13 procent voordeel
Het reguliere BTW-tarief is 19%. Als u in aanmerking komt voor het verlaagde tarief betekent dit dat de kosten van de opknapbeurt van uw huis dus 13% lager uitvallen. Dat is natuurlijk een aantrekkelijk verschil.