Schildersbedrijf Hans van Neer


uit Posterholt


U bevindt zich hier: » Posterholt » Schildersbedrijf Hans van Neerbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Hans van Neer
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Hans van Neer
Eykersstraat 7
6061 GS Posterholt

tel: 0475 - 403096

Extra informatie

Wie zijn wij
Schildersbedrijf Hans van Neer wordt sinds 1994 gerund door Hans van Neer. Ruim vijfentwintig jaar ervaring heeft hem geleerd dat goed contact met de klanten heel belangrijk is. Alleen zo kunnen hun wensen volgens hem het beste worden omgezet in een fraai resultaat.
Hans van Neer heeft hart voor schilderwerk. Hij houdt van de geur van verf, het materiaal en van het werken daarmee. Maar bovenal geniet hij wanneer een klus klaar is; een mooi afgewerkte wand is immers een lust voor het oog.

Zijn in Posterholt gevestigde schildersbedrijf levert dan ook altijd uitstekend werk. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, binnen- of buitenwerk of om het verstrekken van uitgebalanceerde kleuradviezen. Schildersbedrijf Hans van Neer is ook u graag van dienst.
Wat wij doen

Wij verzorgen specialistisch schilderwerk; verschillende behangtechnieken; het aanbrengen van diverse soorten luxe Italiaanse wanddecoratie en het geven van afgewogen kleuradviezen. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor regulier onderhoud, zowel binnen als buiten.
Ook u zijn we graag behulpzaam bij een opfrisbeurt van uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Voor de voorbereidende werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Alleen met goed voorwerk is een perfecte afwerking mogelijk.

Schildersbedrijf Hans van Neer kunt u bijvoorbeeld ook vragen voor het reinigen, stof- en vetvrij maken, schuren en plamuren. Bij al onze werkzaamheden hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Kortom: uw wanden zijn bij Hans van Neer in goede handen.