Schildersbedrijf Lenferink Raalte


uit Raalte


U bevindt zich hier: » Raalte » Schildersbedrijf Lenferink Raaltebedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Lenferink Raalte
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Lenferink Raalte
Praamstraat 34
8102 HN Raalte

tel: 0572-354144

Extra informatie

Totaal Onderhoud van Schildersbedrijf Lenferink Raalte te Raalte
Schildersbedrijf Lenferink Raalte is veel meer dan een schildersbedrijf alleen, wij kunnen u alle onderhoudszorgen uit handen nemen!"
U vindt het belangrijk dat uw eigen woning in een goede staat van onderhoud verkeert. Niet alleen omdat u woning er dan goed uitziet, maar ook omdat achterstallig onderhoud vaak grote kosten met zich meebrengt.
Probleem is dat u zelf niet de tijd en de expertise hebt om het staat van het onderhoud goed in de gaten te houden. Daarnaast is het vervelend dat u voor het schilderwerk en de beglazing naar de schilder moet, voor de dakgoten en het platte dak moet u bij de loodgieter zijn en voor een nieuwe achterdeur bij de aannemer.
Daarom bent u op zoek naar één betrouwbare partij die al uw onderhoudszorgen op zich kan nemen. U heeft dan één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van onderhoud. Bovendien kunnen de diverse onderhoudswerkzaamheden gemakkelijk op elkaar worden afgestemd.
Dan bent u bij Schildersbedrijf Lenferink Raalte aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in onderhoud en zijn daarom dé betrouwbare partner voor uw onderhoudswerkzaamheden. Bij Schildersbedrijf Lenferink Raalte kunt u niet alleen terecht voor uw schilderwerk, wij nemen u al het onderhoud aan uw woning uit handen!
Schilderwerken Lenferink biedt u de totaaloplossing op het gebied van onderhoud. U heeft als klant één aanspreekpunt voor al uw onderhoudszorgen.

Bij Schildersbedrijf Lenferink Raalte kunt u denken aan:
- Schilderwerkzaamheden aan binnen- en buitenzijde.
- Beglazingswerkzaamheden.
- Houtrotherstel, zowel reparaties als deelvervangingen.
- Klein Timmerwerk (eigen timmermannen!).
- Renovaties van monumentale panden.
- Wandbekleding en Stukwerk.
- Kleuradvisering.
- Dakgoten, hemelw.aterafvoer en onderhoud plat dak.
- Betonrotherstel
- Etc.

Neemt u gerust eens contact op met Schildersbedrijf Lenferink Raalte voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Totaal Onderhoud.