Schildersbedrijf Chris Liet


uit Rheden


U bevindt zich hier: » Rheden » Schildersbedrijf Chris Lietbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Chris Liet
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Chris Liet
Groenestraat 7/A
6991GA Rheden

tel: 026-4952989

Extra informatie

Schildersbedrijf Chris Liet uit Rheden
Ambacht, veelzijdigheid en ouderwetse service zijn de ingrediënten die Schildersbedrijf Chris Liet uit Rheden na ruim 50 jaar nog steeds een goede bestaansmogelijkheid biedt.
Nieuwbouw, maar dan niet in de geest van hele wijken, voeren we uit met de vakmanschap en accuratesse van bijna een eeuw geleden, maar dan gehanteerd met de benodigde doelmatigheid van de huidige dag.

Renovatie, in vele gevallen gecombineerd met nieuwbouw, van ex- en interieurs is iets waar onze naam binnen en buiten de regio Rheden bekendheid genieten.
Een continue kwaliteit die Schildersbedrijf Chris Liet uit Rheden zelf in de hand houden door praktisch alle benodigdheden zoals: kozijnen, deuren, luiken, houten wanden en plafonts, vloeren etc. in eigen werkplaats te vervaardigen, waarborgt ons product. Een product waartoe ook reparatie-, onderhoudswerkzaamheden evenals schilderwerk behoren.