Boelen Allround Service


uit Rijsenhout


U bevindt zich hier: » Rijsenhout » Boelen Allround Servicebedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBoelen Allround Service
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Boelen Allround Service
Aalsmeerderweg 927
1435 EP Rijsenhout

tel: 0624875003

Extra informatie

Goed schilderwerk mooi en betaalbaar voor binnen en buiten.
Als ervaren Schilder weten wij als geen ander dat u het belangrijk vindt dat uw woning of bedrijfspand er tip-top uit ziet. Zowel binnen als buiten, met mooie op elkaar afgestemde kleuren, zorgen wij er voor dat u er jarenlang plezier aan beleeft. Wij staan u met raad en daad terzijde want schilderonderhoud is ons vak en met de laatste lik verf zijn we er nog niet.
De pot gaat pas echt dicht als alles wat we afgesproken hadden, tiptop in de verf zit. Wij zijn pas helemaal tevreden als u dat ook bent. Onze nazorg gaat verder dan u wellicht bij anderen gewend bent. En dan hebben we nog het onderhoudsplan waarbij u met geringe kosten per maand lang van uw mooie woning kan genieten.

Maak kennis met onze vriendelijke nederlandse schilders met hart voor hun vak en uw huis, en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.