Schildersbedrijf J van Keulen


uit Rijsenhout


U bevindt zich hier: » Rijsenhout » Schildersbedrijf J van Keulenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf J van Keulen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf J van Keulen
Bennebroekerweg 77/A
1435CH Rijsenhout

tel: 0297-365833

Extra informatie

Wie zijn wij ?
Schildersbedrijf J van Keulen is een schildersbedrijf dat al 100 jaar schilderswerkzaamheden verricht binnen de regio Haarlemmermeer.
Ons bedrijf is opgericht in 1906 en al vier generaties is vakmanschap en ervaring overgedragen van vader op zoon binnen de familie van Keulen.

Wij staan voor kwaliteit en service. Vele opdrachtgevers hebben dit al jarenlang kunnen ervaren. Bijvoorbeeld de KLM, één van onze grote klanten, maar ook vele particuliere klanten en aannemersbedrijven behoren tot onze vaste klantenkring.
Wij zijn uitgegroeid tot een modern en middelgroot bedrijf, wij hebben uiterst professionele en allround medewerkers in dienst zodat onze opdrachten zorgvuldig en gedegen worden uitgevoerd.

Schildersbedrijf van Keulen is thuis op alle terreinen van het schildersgebied: binnen- en buitenschilderwerk, diverse soorten wandafwerking, beglazingswerk en het geven van verftechnische en kleuradviezen.
Ons schildersbedrijf is AF-gecertificeerd.

De AF-Erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daardoor kunnen alleen schilders-, glas-, behangbedrijven deelnemen die onder andere in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en gecontroleerd worden op hun kwaliteit. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.
Ook zijn wij VCA gecertificeerd.

Dit houdt in dat het veiligheid, gezondheid en milieu beheerssysteem voldoet aan de eisen zoals gesteld in de VGM Checklist Aannemers (VCA*).

Specialiteit
  • Service
  • Gratis offerte
  • Binnen schilderwerk
  • Buiten schilderwerk
  • Wandafwerkingen
  • Leveren en plaatsen van isolerende beglazing
  • Gehard- en Veiligheidsbeglazing
  • Kleuren advies
  • Materialen advies
  • Behangen