Schildersbedrijf De Vakschilder Rijssen


uit Rijssen


U bevindt zich hier: » Rijssen » Schildersbedrijf De Vakschilder Rijssenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf De Vakschilder Rijssen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf De Vakschilder Rijssen
Spinnerstraat 18
7461 TT Rijssen

tel: 0548 - 512680

Extra informatie

Schildersbedrijf De Vakschilder Rijssen (voorheen De Schilder Ligtenberg) is één van de toonaangevende schildersbedrijven in de gemeente Rijssen-Holten.
Schildersbedrijf De Vakschilder Rijssen is deelnemer bij Thuisin Schilderen,Thuisin Glas en Thuisin Projecten:
Toename additionele omzet door internetapplicatie, o.a. onderhoudschema met soborg garantiefonds (soort derden geldenrekening / notarieel vastgelegd). Deze service behelst het op lange termijn constante onderhoud waar met een ingenieus spaarsysteem, zonder risico`s de opdrachtgever altijd verzekerd is van een degelijk onderhouden waardevast pand.

Schildersbedrijf De Vakschilder Rijssen is deelnemer bij Thuisin Glas:
Toename additionele omzet door internetapplicatie, met name zeer sterk in installatieglas, o.a. entreepuien, douchedeuren, spiegelwanden, om maar iets te noemen, want het is zo gek nog niet of we kunnen het van glas maken.

Dit zijn landelijk opererende organisaties met tientallen aangesloten schildersbedrijven en glasspecialisten, ook bij u in de buurt. Alle schildersbedrijven zijn erkend en voldoen aan de voorwaarden die de Fosag (ondernemersvakbond) heeft opgesteld !.

Specialiteit

» Onderhoud » Nieuwbouw
» Renovatie - Restauratie
» Beglazing
» Woningbouw