Overzicht schildersbedrijf RoosendaalU bevindt zich hier: Noord-Brabant » Roosendaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy

 

Schilderbedrijf Edwin Schreuders
Faunaberg 5
4708CC Roosendaal

tel: 06-23027757

Extra informatie schildersbedrijf:
Schilderbedrijf Edwin Schreuders uit Roosendaal Schilderbedrijf Edwin Schreuders uit Roosendaal is sinds 07-07-2007 een erkend schildersbedrijf, waarbij kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ruim 20 jaar ervaring en up-to-date kennis van de laatste innovaties en veranderingen op het gebied van verf en .......
 

Den Ouden Schilderwerken
Nucleonweg 24
4706 PZ Roosendaal

tel: 0165-399886

Extra informatie schildersbedrijf:
Erik Den Ouden Schilderwerken is in 2001 gestart in Roosendaal en geeft sinds die tijd kleur en bescherming aan woningen, appartementen, fabrieken en kantoren. Dat gebeurt met kwaliteitsbesef, accuratesse en deskundigheid waar het be- en verwerking betreft. Ook waar het gaat om keuze en toepassing van kleuren en materialen. Wij zorgen er voor .......
 

Schildersbedrijf Liebreks
Vlierwerf 13
4704SB Roosendaal

tel: 0165-583258

Extra informatie schildersbedrijf:
Modern bedrijf uit Roosendaal met een filosofie die staat Schildersbedrijf Liebreks gevestigd in Roosendaal is een bedrijf met een rijke geschiedenis. In 1947 begonnen als eenmanszaak, is deze onderneming uitgegroeid tot een florerend bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Het werkplaatsje aan de Kade in Oudenbosch heeft inmiddels plaats gemaakt .......
 

Schildersbedrijf Theo de Wit
Torenstraat 33
4701 BW Roosendaal

tel: 0165-563839
mob: 06 - 23107735

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Theo de Wit uit Roosendaal is een ambitieus schildersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben vanaf januari 2007 als zelfstandige ingeschreven bij de KvK. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ik heb hoofdzakelijk particulieren tot mijn werkgebied maar ook instellingen en het bedrijfsleven behoren tot mijn klantenkring.
 

Schildersbedrijf XPRS Vaklieden
De Fuis 15a
4708 BB Roosendaal

tel: 06 25046401

Extra informatie schildersbedrijf:
Experts met liefde voor het vak, Schildersbedrijf XPRS Vaklieden uit Roosendaal combineert een moderne kijk op schilderwerk en afbouw met degelijk vakmanschap. Al twintig jaar lang. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en vertrouwen op ons netwerk van louter gecertificeerde toeleveranciers.
 

Schilder Van Eijmeren
Belder 28
4704 RK Roosendaal

tel: (0)88 0301480

Extra informatie schildersbedrijf:
Over Ons Begonnen in 1865 als huis- en rijtuigschilder, is het bedrijf onder Cees van Eijmeren, inmiddels de 4e generatie, uitgegroeid tot een bedrijf met circa 25 medewerkers. Gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Numansdorp, maar het oude en vertrouwde vakmanschap staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.


schildersbedrijven die ook in Roosendaal actief zijn
 

Schildersbedrijf Luijten
Campagneweg 35
4761 RM Zevenbergen

tel: 0168-329940

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Luijten is reeds meer dan 50 jaar gevestigd in Zevenbergen. Begonnen als één mans zaak zijn wij nu uitgegroeid tot een bedrijf waar gemiddeld 6 mensen werkzaam zijn. Enkele kenmerken zijn: degelijk, betrouwbaar, flexibel en kwaliteit (Af-erkenning).
 

Schildersbedrijf D & J Verlaar
Schuurkerkstraat 7
4714 EP Sprundel

tel: 0165 389094

Extra informatie schildersbedrijf:
Welkom bij Schildersbedrijf D & J Verlaar Al ruim 10 jaar uw schildersbedrijf voor schilder-, behang- en spuitwerk, glasreparaties, wandafwerkingen en decoratieve technieken. Voor zowel grote als kleine werken/opdrachtgevers. Naast het geven van een kleur- en onderhoudsadviezen leveren wij het totaal pakket onderhoud voor uw .......
 

Schildersbedrijf Rekkers
De Wijper 12
4726TG Heerle

tel: 06 53 32 40 28

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Rekkers is al ruim 50 jaar een begrip in de regio. Door de lange ervaring, goede vakmensen, duidelijk en eerlijk advies, goede werkorganisatie leveren wij topkwaliteit met een goede nazorg! Door onze jarenlange ervaring en de aanwezige kennis komen wij al bij de derde gereratie van een deel van onze klanten. Dit kan .......
 

Schilder Reek
Ds. Schoutenlaan 19
4797 CC Willemstad

tel: (0168)471072

Extra informatie schildersbedrijf:
Schilder Reek is een éénmanszaak die zich richt op particulieren en bedrijven. Voor binnen en buitenwerk. Er wordt uitsluitend met topmerken gewerkt, zoals Sikkens & Sigma. Door 25 jaar ervaring kunnen wij zeer goede kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen. Voor aanvraag van een vrijblijvende offerte vult u hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Plaatsen in omgeving van Roosendaal


Heerle (1 schildersbedrijf)
Sprundel (1 schildersbedrijf)
Wouw (1 schildersbedrijf)Bent u een schildersbedrijf uit Roosendaal of elders en wilt u uw schildersbedrijf activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Roosendaal staan momenteel 6 schildersbedrijven vermeld.