Schilderbedrijf Perry


uit Almere


U bevindt zich hier: » Almere » Schilderbedrijf Perrybedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilderbedrijf Perry
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schilderbedrijf Perry
Dadelklaverstraat 16
1314 PX Almere

tel: 036-7508699

Extra informatie

Ik ben Perry en ik ben in 2005 Schilderbedrijf Perry te Almere gestart. Mijn streven is het leveren van professioneel en op maat gesneden vakwerk. ik ben afkomstig uit griekenland en heb de nodige ervaring geleerd van mijn vader, die tevens zijn eigen schildersbedrijf heeft in griekenland, en natuurlijk hier in nederland bij verschillende werkgevers.
Schilderbedrijf Perry te Almere is een goed en betaalbaar schildersbedrijf met veel ervaring en zeer goede kwaliteit tevens zijn wij in bezit van VCA en BHV.

Voorop staat voor mij de binding met m'n klant en neem graag de tijd om in een vrijblijvend gesprek door te nemen wat Schilderbedrijf Perry te Almere voor u of uw bedrijf kan betekenen.
Om er voor zorg te kunnen dragen dat u de juiste kleur en technische adviezen krijgt.
Tevens is Schilderbedrijf Perry in Almere gespecialiseerd in glasvezel, stuc werk, spachtel, sierpleister en decoratiewerk, en dit alles voor een zeer goede prijs. Nu vraagt u zichzelf natuurlijk af, waarom wij onze prijs zolaag kunnen houden? dat is heel simpel, ik ben een eenmanszaak en heb geen dure panden of laese auto die mee berekend moeten worden, daarom is Schilderbedrijf Perry uit Almere in de mogelijkheid om de prijs voor u zo aantrekkelijk mogelijk te houden, maar met zeer goede kwaliteit van materialen.
Als professional hanteert Schildersbedrijf Schilderbedrijf Perry uit Almere de Algemene Voorwaarden voor het schilders,- afwerkings- en glaszetbedrijf in Nederland, vastgesteld door de Federatie van Ondernemers in het Schilders,- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (FOSAG) en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.