Schildersbedrijf P Klaasen


uit Almere


U bevindt zich hier: » Almere » Schildersbedrijf P Klaasenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf P Klaasen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf P Klaasen
Jakobsstaf 42
1319DL Almere

tel: 036-5468734

Extra informatie

Schildersbedrijf P Klaasen is een bedrijf dat in Almere en omstreken haar werken met de meeste zorg en vakmanschap uitvoert bij o.a. particulieren en bedrijven.
Schildersbedrijf P Klaasen uit Almere verzorgt o.a.:
- het vrijblijvend aanbieden van offertes
- het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk
- het uitvoeren van diverse soorten wand- en plafondafwerking
- het aanbrengen van diverse vloercoatings
- planmatig onderhoud
- verftechnisch en kleuradvies

Schildersbedrijf P Klaasen in Almere werkt alleen met professionele materialen van o.a.: Sigma, Sikkens, Caparol en Trimetal.
Schildersbedrijf P. Klaasen uit Almere is VCA-gecertificeerd. Er zal dus volgens de veiligheidsnormen worden gewerkt.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan het contactformulier in. Wij zullen dan een afspraak met u maken om het pand te bezichtigen. Dit is om te bepalen in welke staat van onderhoud het huidige schilderwerk zich bevindt. Tevens kan Schildersbedrijf P Klaasen in Almere het aantal m2 nauwkeurig opmeten. Hierna kunnen wij u dan een passende offerte aanbieden.
Lager btw tarief

Voor particulieren met een woning ouder dan 2 jaar kunnen wij het lage BTW-tarief hanteren. In plaats van het 21% BTW-tarief zal het 6% BTW-tarief worden toegepast. Dit kan een aanzienlijk voordeel voor u opleveren. Wel dient u hiervoor een ouderdomsverklaring in te vullen en te ondertekenen. Wat als particuliere woning wordt aangemerkt vindt u terug op de site van de belastingdienst.
De winterschilder

Het behoud van uw woning is niet alleen een goed geschilderde buitenkant maar ook de binnenkant verdient aandacht, binnenschilderwerk is ook belangrijk voor het behoud van het bestaande buitenschilderwerk i.v.m vocht en dergelijke. Extra voordelig om uw woning of bedrijf te laten schilderen is in de winterperiode tussen november en maart. Wij kunnen u dan een ijskoude winterkorting aanbieden. Voor details neem een kijkje bij de winterschilder.