Schilderbedrijf Westerink


uit Amsterdam


U bevindt zich hier: » Amsterdam » Schilderbedrijf Westerinkbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilderbedrijf Westerink
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schilderbedrijf Westerink
Papaverweg 29/E
1032KE Amsterdam

tel: 020-6328163

Extra informatie

Schilderbedrijf Westerink uit Amsterdam brengt al meer dan 18 jaar kleur in Nederland. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf in Amsterdam dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij Schilderbedrijf Westerink uit Amsterdam aan het goede adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E), woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt bij Schilderbedrijf Westerink uit Amsterdam terecht! Schilderbedrijf Westerink is een modern schildersbedrijf uit Amsterdam, toonaangevend in schilderwerken. De onderneming is gevestigd in Amsterdam, bestaat uit 20 medewerkers en staat garant voor kwaliteit.
Binnenschilderwerk

Is uw pand, huis of appartement toe aan een metamorfose? Westerink Schilders kan al het nodige binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden, ramen en deuren, u bent bij ons aan het juiste adres. Kwalitatief goed schilderwerk geeft u niet alleen meer woongenot, maar zorgt ook voor behoud van de waarde van uw huis of appartement.
Neem voor een op maat gemaakt advies contact met ons op voor de mogelijkheden.

Buitenschilderwerk

Is uw pand, huis of appartement toe aan een onderhoudsbeurt? U kunt het door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen de alledaagse weer- en milieu invloeden. Of in originele staat laten herstellen. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud en schakel uw vakman op tijd in! Wij kunnen u op dit gebied uitstekend adviseren.
Schilderbedrijf Westerink verzorgd naast schilderwerk ook steigers, timmerwerk en andere bijkomstige werkzaamheden.

Neem voor een op maat gemaakt advies contact met ons op voor de mogelijkheden.

Steigers & hoogwerkers
Schilderbedrijf Westerink verzorgt naast schilderwerk ook steiger- en hoogwerkerwerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor het vakkundig plaatsen van een steiger voor een grachtenpand, flat, kantoorgebouw of woningen. Naast het verzorgen van het steigerwerk van onze eigen projecten, is het voor de zakelijke markt ook mogelijk om steigerwerk te huren voor eigen projecten.

Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. En ook op grote hoogte. Onze rupshoogwerker stelt ons in staat snel kleinere werkzaamheden te verrichten op grote hoogte. Zowel binnen als buiten kan deze hoogwerker een oplossing bieden.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Monumentaal schilderwerk
  • Particilieren
  • Bedrijven