Schildersbedrijf Louis Koelemeijer


uit Amsterdam


U bevindt zich hier: » Amsterdam » Schildersbedrijf Louis Koelemeijerbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Louis Koelemeijer
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Louis Koelemeijer
Emmy Andriessestraat 428
1087 LS Amsterdam

tel: 06 24925797

Extra informatie

WAT IS Schildersbedrijf Louis Koelemeijer uit Amsterdam?
Een schildersbedrijf uit Amsterdam met een jarenlange ervaring. Heeft een klein team in een ambachtelijk bedrijf. Kent haar klanten en luistert naar de wensen. WAAROM KIEST U VOOR DIT SCHILDERSBEDRIJF? Behalve de flexibiliteit is er ook veel aandacht voor detail. Omdat Schildersbedrijf Louis Koelemeijer te Amsterdam trots is op het vakwerk dat dagelijks wordt geleverd en na volle tevredenheid van de klant. DOELGROEPEN VAN Schildersbedrijf Louis Koelemeijer uit Amsterdam.
Dit bedrijf werkt voor particulieren, bedrijven, kantoren en v.v.e's. Schildersbedrijf Louis Koelemeijer uit Amsterdam werkt al vele jaren voor diverse particulieren, bedrijven, kantoren en v.v.e's. Voor al deze instellingen geldt dat er van voorbereiding tot planmatig onderhoud wordt gewerkt. U kunt altijd deskundig advies van onderhoud en kleuren vragen. Als u twijfelt over de staat van uw schilderwerk kunt u gerust contact opnemen voor een vrijblijvend advies of offerte. De werkzaamheden voor particulieren bestaan voornamelijk uit het schilderen, sauzen en onderhouden van uw woning zowel binnen als buiten. De werkzaamheden voor bedrijven en kantoren bestaan voornamelijk uit het afwerken van metalstudwanden, vloercoatings en alle overige voorkomende schilder- en sauswerkzaamheden.
De werkzaamheden voor v.v.e.'s bestaan voornamelijk uit het onderhouden van alle voorkomende schilderwerken.

Specialiteit
  • Vrijblijvende onderhoudsinpectie
  • Schildersbedrijf
  • Onderhoud
  • Sauzen
  • Afwerken metalstudwanden
  • Scanbehang
  • Stukadoor