Schildersbedrijf The Bright Shine


uit Amsterdam


U bevindt zich hier: » Amsterdam » Schildersbedrijf The Bright Shinebedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf The Bright Shine
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf The Bright Shine
Poortland 60-62
1046 BD Amsterdam

tel: 020 8203642

Extra informatie

Schildersbedrijf The Bright Shine is een regionaal opererend bedrijf. Sinds de oprichting in 1997 heeft The Bright Shine zich ten doel gesteld opdrachtgevers te bedienen die kiezen voor expertise en kwaliteit. De eerste jaren van de onderneming waren de klanten vooral in de regio Aalsmeer gevestigd. Vandaag de dag bedienen we vele opdrachtgevers in de regio Amsterdam.
Mede daarom heeft Schildersbedrijf The Bright Shine in januari 2013 zijn intrek genomen in een bedrijfspand gelegen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Op die manier opereren we vanuit het hart van ons werkgebied en kunnen we alle opdrachtgevers snel en adequaat bedienen.
Voor Schildersbedrijf The Bright Shine is het een must om direct en met zeer korte lijnen te communiceren met zijn opdrachtgevers. Om een goede samenwerking te bewerkstelligen is overleg tussen klant en aannemer erg belangrijk. The Bright Shine ziet er daarom op toe dat er op regelmatige basis contact is tussen het management van The Bright Shine en de opdrachtgever. Ook controleert en stuurt The Bright Shine zijn zeer gemotiveerde team van toegewijde medewerkers op constante basis aan.

De dagelijkse leiding van The Bright Shine wordt gevoerd door Léon Döll, Manager Reiniging, bij The Bright Shine.
Tevens is The Bright Shine al jaren actief in de Renovatie en Onderhoudsmarkt. U kunt hier terecht voor alle voorkomende bouw en onderhoudsklussen. Deze tak van de organisatie wordt onder de naam BEL Renovatie & Onderhoud gevoerd en u kunt hiervoor de eigen website van BEL Renovatie & Onderhoud bekijken.

The Bright Shine en BEL Renovatie & Onderhoud hebben beide de wens van de klant centraal gezet. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers staan we bij met vrijblijvend advies, een duidelijke offerte, werkschema’s, controle en een prettige communicatie.
Waarom The Bright Shine

•Duidelijke communicatie
•Innovatieve dienstverlening
•Intern getrainde medewerkers
•Gaan voor duurzame relaties