Schildersbedrijf Uytdehaag


uit Bavel


U bevindt zich hier: » Bavel » Schildersbedrijf Uytdehaagbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Uytdehaag
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Uytdehaag
Eikbergseweg 10/A
4854NH Bavel

tel: 0161-431632

Extra informatie

Schildersbedrijf Uytdehaag te Bavel is een middelgroot schildersbedrijf waar met enthousiasme het vakmanschap in ere wordt gehouden en men bovendien een prettige werkplek wil creëren voor goed opgeleidde vakmensen. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft door de jaren heen een heel unieke klantenkring opgebouwd: kerken, paleizen, kastelen, monumenten, maar ook veel particulieren vonden hun weg naar Schildersbedrijf Uytdehaag Met een vaste kern van 15 personen in vaste dienst die tot de top behoren van de goed opgeleidde vakmensen in Nederland, zijn wij in staat zowel grote als kleine werken uit te voeren. Niet zelden komt het voor dat een klant na 10 jaar dezelfde schilder aan zijn huis ziet schilderen, ook daar ontstaat een band. Plus het vertrouwen dat het onderhoud in goede handen is.
Die echte vakman is herkenbaar aan zijn typische bedrijfskleding, is mondig, weet wat hij kan en werkt betrokken en toegewijd aan uw kostbare bezit, nadat u een offerte en kleuradviezen heeft gekregen waaruit blijkt dat er een erkend schildersbedrijf aan het werk is. Zo kan het dat opdrachtgevers vragen om vooral reclame te maken met het uitgevoerde werk aan hun object; ook zij zijn, net als wij, trots op het geleverde resultaat!
Indien U als eigenaar van een woonhuis, kantoor, monument etc. geinteresserd bent in een offerte, zal in een telefoongesprek een afspraak worden gemaakt betreffende de opname van het schilderwerk

Tijdens een afspraak wordt tijdens een gesprek uw wensenlijst opgenomen, een opname gedaan van de hoeveelheden en een tevens de huidige staat van onderhoud worden vastgesteld/gecontroleerd.
Vervolgens zullen deze gegevens worden verwerkt op kantoor in een offerte. Deze offerte , geheel compleet inclusief een werkomschrijving etc., wordt U toegezonden. Na verloop van een a twee weken zullen wij contact met U opnemen of uw offerte goed is ontvangen en er eventuele vragen zijn gerezen.

voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met ons kantoor :
Uytdehaag Schilderwerken b.v.
Eikbergseweg 10a
4854 NH Bavel
Tel : 0161-431632

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Onderhoud
  • Restauratie