Schildersbedrijf Kerbusch


uit Breda


U bevindt zich hier: » Breda » Schildersbedrijf Kerbuschbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Kerbusch
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Kerbusch
Oostendestraat 47
4826 KM Breda

tel: 0652455168

Extra informatie

Schildersbedrijf Kerbusch in Breda
Is een bedrijf met hart voor kwaliteit en duurzaamheid. Specialistisch schilderwerk, onderhoudsschilderwerk en ambachtelijke technieken vormen de basis van de werkzaamheden.
Schildersbedrijf Kerbusch in Breda heeft na 20 jaar ervaring in het schildersvak en het behalen van tal van specialisaties zijn liefde voor het oude ambacht omgezet in een bedrijf gebaseerd op zijn eigen visie.
Jean-Paul wil zich onderscheiden door met ecologische grondstoffen, een hoge kwaliteit aan te bieden en zich in te zetten om specialistische vraagstukken op te lossen.

Met kennis van techniek en materiaal zoekt hij samen met u naar deskundige oplossingen die passen bij uw wensen en waarmee
Jean-Paul ”Een mooi stukje werk kan maken” voor u en zichzelf.
Met nauwkeurigheid en oog voor afwerking wordt het schilderwerk aan hoge eisen onderworpen. Jean-Paul is zeer kritisch ten opzichte van eigen werk. Om meesterschilder te worden moet men aan hoge eisen voldoen, door het afleggen van een "proeve van bekwaamheid".

Als specialistisch schilderbedrijf wordt de kwaliteit gewaarborgd door gebruik te maken van:
  • Een hoge kwaliteit verf
  • Een goede opbouw van verfsystemen
Kwaliteitsverf

Voor het schilderwerk worden slechts A-merken als Aquamarijn, Sikkens, Mathys, Rolsma, Albäck, Auro, Keim en Uula, verwerkt.
De verf die gebruikt wordt, is tijdens jarenlange ervaring op zijn kwaliteiten beoordeeld en daardoor in te zetten op het soort schilderwerk waarop het merk het best presteert.
Doordat Schildersbedrijf Kerbusch in Breda zelf de verf kiest kunnen we u de kwaliteit geven waar wij achter kunnen staan. U kunt in alle verfsoorten de kleur kiezen die u wenst, Schildersbedrijf Kerbusch in Breda vertaalt uw keuze naar het juiste kleurnummer. Bij het kiezen van kleuren kunnen wij u ook helpen.
Verfsysteem

Goede opbouw van verfsystemen, de samenhang van ondergronden, verflagen en bewerking wordt onderzocht en met zorg op elkaar afgestemd. Niet alle verf pakt even goed op elkaar.