Schildersbedrijf Otjensgroep


uit Breda


U bevindt zich hier: » Breda » Schildersbedrijf Otjensgroepbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Otjensgroep
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Otjensgroep
Weidehek 73A
4824 AT Breda

tel: 076-5614950

Extra informatie

Schildersbedrijf Otjensgroep in Breda is een multifunctioneel onderhoudsbedrijf, dat u een totaalpakket aan diensten biedt: van schilderwerk en afwerking tot bouwkundig onderhoud met als werkgebied heel Nederland. Om professionaliteit, snelheid en flexibiliteit te garanderen, heeft Schildersbedrijf Otjensgroep uit Breda haar diensten ondergebracht in drie bedrijven: Schildersbedrijf Otjensgroep uit Breda, Otjens afwerkingsbedrijf en Otjens bouwverbetering. De materialen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle relevante eisen. De medewerkers van Schildersbedrijf Otjensgroep te Breda zijn gedreven vakmensen. Schildersbedrijf Otjensgroep uit Breda is specialist in het onderhoud van vastgoedobjecten, met de nadruk op onderhoud voor institutionele beleggers, (semi)overheid en beheerders. Otjens afwerkingsbedrijf is gespecialiseerd in industrieel professioneel onderhoud. Otjens bouwverbetering heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in uitvoering van bouwkundig onderhoud, zoals (deel)vervangen van geveltimmerwerk of herstel van gevelondergronden.

Specialiteit
  • Gevelreiniging
  • afwerking bouw verbetering
  • beton reparaties afdichtingen
  • bouwkundig onderhoud
  • kunststof vloeren timmerwerk
  • mobiele straal werkzaamheden