Schildersbedrijf Otjensgroep


uit Breda


U bevindt zich hier: » Breda » Schildersbedrijf Otjensgroepbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Otjensgroep
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Otjensgroep
Weidehek 73A
4824 AT Breda

tel: 076-5614950

Extra informatie

Schildersbedrijf Otjensgroep te Breda, opgericht in 1938 in Breda, staat voor kwaliteit en vakmanschap. Niet voor niets zijn alle bedrijven van Otjensgroep ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.
De materialen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle relevante eisen. De medewerkers van Schildersbedrijf Otjensgroep uit Breda zijn gedreven vakmensen. Goed materiaal dat deskundig wordt verwerkt, staat garant voor een mooi en duurzaam eindresultaat.
Tijd voor ondernemen met Schildersbedrijf Otjensgroep uit Breda!
Een samenwerking met Schildersbedrijf Otjensgroep in Breda betekent dus vooral ‘gemoedsrust’. Als uw project van A tot Z in vertrouwde handen is, dan heeft u immers zelf tijd om in alle rust te ondernemen.

Otjensgroep is een multifunctioneel onderhoudsbedrijf, dat u een totaalpakket aan diensten biedt: van schilderwerk tot bouwkundig onderhoud. De roots van Otjensgroep liggen in Breda, echter het werkgebied beslaat heel Nederland.

Specialiteit
  • Gevelreiniging
  • afwerking bouw verbetering
  • beton reparaties afdichtingen
  • bouwkundig onderhoud
  • kunststof vloeren timmerwerk
  • mobiele straal werkzaamheden