Schildersbedrijf ExtraZ


uit Den Haag


U bevindt zich hier: » Den Haag » Schildersbedrijf ExtraZbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf ExtraZ
Kamperfoeliestraat 40
2563KK Den Haag

tel: 06-19590947

Extra informatie

U bent op zoek naar een professionele aannemer uit Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u bent bij Schildersbedrijf ExtraZ uit Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met ervaring. Schildersbedrijf ExtraZ te Den Haag werkt dan ook alleen maar met vak mensen met jaren ervaring. Schildersbedrijf ExtraZ in Den Haag geven 5 jaar garantie op al ons werk. Leveren altijd stof vrij op! Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve badkamers Vloertegels van Marmer. Marmer is ontstaan door een metamorfose (omvorming) van kalksteen. De fossielen die in kalkstenen voorkomen zijn in marmer niet meer duidelijk te herkennen. Per marmer vloer kan het uiterlijk verschillen van regelmatig tot zeer onregelmatig maar heeft altijd een bijzondere en enigszins luxe uitstraling.

Specialiteit
  • Luxe badkamers
  • Exclusieve badkamers
  • Marmer vloertegels