Schildersbedrijf Joost Bakker


uit Den Haag


U bevindt zich hier: » Den Haag » Schildersbedrijf Joost Bakkerbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Joost Bakker
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Joost Bakker
Van Speijkstraat 191
2518GA Den Haag

tel: 070-346 12 81

Extra informatie

Joost Bakker Schilderwerken gevestigd in Den Haag is sterk in het projectmatig afleveren van maatwerk. Daarnaast kan Schildersbedrijf Joost Bakker in Den Haag met veertien schilders ook grote opdrachten aan. De grote zelfstandigheid van het personeel maakt maatwerk mogelijk. Deze zelfstandigheid vloeit voort uit de werkmethode van Schildersbedrijf Joost Bakker in Den Haag; bij elke opdracht werken de schilders in een ander team en er is bewust geen leidinggevend kader geplaatst tussen schilder en opdrachtgever. Een van de schilders ter plaatse is het aanspreekpunt voor de klant.
In 1968 huurde Joost Bakker een bedrijfspand aan de Van Speykstraat 187 te Den Haag, een pijpenla van veertig vierkante meter tegen het centrum van Den Haag. De foto toont het pand in 1982. Ondanks dat in de jaren '80 de gemeente Den Haag de bedrijven de stad uit wilde hebben, bleef Schildersbedrijf Joost Bakker te Den Haag zitten waar het zat. In een straal van tien kilometer bevonden zich namelijk zowel de klanten als het personeel. Dat scheelde veel tijd. Bovendien gaat de toegenomen verkeersdrukte van tegenwoordig aan Joost Bakker Schilderwerken te Den Haag voorbij.
De bedrijfswagens rijden namelijk voor de spits tegen de verkeersstroom in.

Specialiteit
  • Behang
  • Monumentale panden
  • Wandafwerking