Schildersbedrijf Sibbing


uit Den Haag


U bevindt zich hier: » Den Haag » Schildersbedrijf Sibbingbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Sibbing
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Sibbing
Paulus Buijsstraat 33/A/D
2582CH Den Haag

tel: 070-3645297

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1921 in Den Haag staat Schildersbedrijf Sibbing in Den Haag garant voor kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden. Hierbij heeft passie voor het schildersvak gezorgd voor kennisoverdracht van generatie op generatie. Sibbings tien enthousiaste medewerkers worden aangestuurd door meesterschilder en telg uit de derde generatie, Mirella Sibbing.
De nadruk binnen de onderneming ligt op een kwalitatieve en ambachtelijke manier uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.
De door Schildersbedrijf Sibbing uit Den Haag gehanteerde efficiënte bedrijfsvoering zorgt daarbij voor een zeer competitieve prijs/kwaliteit verhouding. Cliënten kunnen bij deze onderneming terecht voor een groot aantal verschillende werkzaamheden. Vanzelfsprekend kan hierbij gedacht worden aan traditioneel schilderwerk maar ook aan wandafwerking of onderhoudsschilderwerk.
Dat Schildersbedrijf Sibbing uit Den Haag een erkend schilders- en afwerkingbedrijf is, komt tot uiting in de zgn. AF certificering. Deze certificering dient als waarborg voor vakbekwaamheid en garantie. Daarnaast is Schildersbedrijf Sibbing in Den Haag aangesloten bij het Huis Schilder Plan van Sikkens en bij de Fosag, de brancheorganisatie. Uitgangspunt bij het uitvoeren van de werkzaamheden is een uitvoerige inventarisatie van de wensen en behoeften van de cliënt.

Schildersbedrijf Sibbing te Den Haag, al 85 jaar een betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, in Den Haag en omstreken!

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Steenachtige ondergrond
  • Houtwerk Ijzerwerk
  • Kunststof
  • Wandafwerking
  • Herstellen waterschade
  • Kleur- & technische adviezen