Schildersbedrijf Acht


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: » Eindhoven » Schildersbedrijf Achtbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Acht
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Acht
Rijnstraat 2
5626AN Eindhoven

tel: 06-53811129

Extra informatie

Schildersbedrijf Acht Eindhoven
25 jaar ervaring op het gebied van schilderwerken binnen en buiten, onderhoud, keimwerk en kleuradvies voor particulieren en bedrijven. Ook voor het kleine schilderwerk en texwerkzaamheden voor aanbouw, een deur en kozijnen kunt u bij Schildersbedrijf Acht in Eindhoven terecht. Wij werken met moderne materialen voor langdurige kwaliteit o.a Sikkens, Sigma en Wijzonol.
Schildersbedrijf Acht Eindhoven rekent het BTW tarief zoals wettelijk is geregeld; voor woningen ouder dan 2 jaar 6% en voor woningen jonger dan 2 jaar 19%.

Specialiteit

Keimwerk
Diverse mooie projecten prachtig afgewerkt met Keimwerk. Keimwerk is een speciale muurverf voor beton en metselwerk. Een heel groot voordeel is dat het een enorme langdurige bescherming biedt en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Voor een vrijblijvende offerte en de voordelen van deze techniek, vraag ernaar.
Acht Schilderwerk Eindhoven staat voor u klaar.