Schildersbedrijf Colours


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: » Eindhoven » Schildersbedrijf Coloursbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Colours
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Colours
Diamantring 46
5629GR Eindhoven

tel: 040-2411591

Extra informatie

Schildersbedrijf Colours gevestigd in Eindhoven is een modern vakbedrijf echt van deze tijd!, het bedrijf bestaat alweer enige jaren. De eigenaar/ondernemer is Ronnie Broekema, welke u altijd met raad en daad bij zal staan.
Even voorstellen.
Na het volgen van alle betreffende vakopleidingen tot uiteindelijk ondernemer schildersbedrijf, en opgedane praktijkervaringen bij verscheidene schildersbedrijven in en om Eindhoven, heb ik samen met mijn vrouw de stap genomen om het eigen bedrijf in 1995 te beginnen. Daar wij graag met mensen omgaan, en ook graag echt vakwerk leveren, leek ons dit wel een stap waar echt vraag naar is.

Bij iedere schildersklus zal u hierdoor vanaf de aanvraag van een offerte tot oplevering van de werkzaamheden maar te maken hebben met mijzelf als persoon. Wij bouwen graag aan een onderlinge vertrouwensband met onze klanten, er wordt immers ‘in /aan en om uw woningen of bedrijfspand’ gewerkt door de schilder.
GOED VAKWERK IS EEN PRE, EEN BLIJVENDE VERTROUWENSBAND ONDERLING VOOR DE TOEKOMST PAKKEN WE GRAAG MEE.

Schildersbedrijf Colours gevestigd in Eindhoven adviseert u graag over alle mogelijkheden en uw persoonlijke wensen betreft het schilder, behang en glaswerkzaamheden. Onderhoud aan uw pand is belangrijk voor de kwaliteit ervan en het is ook gewoon altijd weer mooi.
“DE SCHILDER, DE BESTE VRIEND VAN UW HUIS”

Advies
Het uitkiezen van mooie kleuren in uw interieur is vaak een heikel punt, want ieder interieur vraagt om een eigen kleurstelling ook omdat dit vaak een heel persoonlijke kwestie is.

Het uitkiezen van kleuren van een woning of interieur moet u zien als een spel waarbij verschillende punten bepalend zijn voor de uiteindelijke keuze, de punten die voor u als klant van groot belang zijn, zijn dikwijls zaken als: wat is de huidige trend, wat is uw persoonlijke gevoel bij een bepaalde kleur. Wij als ervaren vakmensen vullen deze gedachtegang graag aan met zaken als: wat is de stand en omgeving van een object, hoe is de lichtval in een ruimte, deze is immers overal verschillend en wat is het doel van een kleur.
Zijn grijs, zwart en wit kleuren? Spelen ze een rol bij het maken van een goed kleurplan? Een goede kleurcommunicatie valt of staat bij goed taalgebruik. Over het algemeen gebruiken we drie kleurmerken om een kleur te kunnen beschrijven: de verzadiging en toon van een kleur, en de lichtheid (ook wel helderheid of grijswaarde genoemd).

Schildersbedrijf Colours kan u uitstekend helpen om de door u gewaardeerde kleurcombinatie te vinden met behulp van kleurenwaaiers/kleurmonsters en gedegen advies.
Want over persoonlijke smaak valt immers niet te twisten.

Werkwijze
Schildersbedrijf Colours is een gespecialiseerd bedrijf in schilderwerken daar waar u woont of waar uw bedrijf volop in bedrijf blijft. Wij proberen bij alle projecten en klussen alle mogelijke overlast tot een minimum te beperken. Dit door middel van planmatig te werk te gaan, gebruik te maken van slimme afdeksystemen, en waar mogelijk en noodzakelijk gebruik te maken van een stofafzuigsystemen.

Samen met u als klant bespreken en afspraken maken over de te volgen werkwijze voorkomt in de regelmaat al veel rompslomp en onnodige overlast.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Ornamenten
  • Timmerwerk
  • Wandafwerking