Schildersbedrijf Coolen


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: » Eindhoven » Schildersbedrijf Coolenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Coolen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Coolen
Hurksestraat 12
5652AJ Eindhoven

tel: 040-2520666

Extra informatie

Schildersbedrijf Coolen te Eindhoven
Schilderen en afwerken zijn één. Onderhouden en behouden zijn twee en drie. Want: alles van waarde is weerloos. Schildersbedrijf Coolen uit Eindhoven kiest sinds 1938 voor duurzame oplossingen. Als professionals in schilderwerken, beglazing, behang- en wandafwerking, decoreren, beton- en vloerenrenovatie en gevelreiniging.
Schildersbedrijf Coolen uit Eindhoven werkt aan blijvende waarde voor nieuwe en bestaande bouw; voor uw woning of bedrijf. We denken mee en adviseren – het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Maar bovenal: we houden van ons werk. U én Schildersbedrijf Coolen te Eindhoven moeten trots zijn op het resultaat.

Schildersbedrijf Coolen uit Eindhoven is trots én zuinig op de ervaren vakmensen. Mensen die we zonder aarzeling op uw opdracht afsturen. We wéten dat ze er iets goeds van maken. Betrokken vaklui die in een prima werksfeer het maximale uit zichzelf halen en die per definitie bekend zijn met de meest recente technieken.
Want hoe mooi de kleur van verf of de structuur van een behang ook is, het zijn mensenhanden die zorgen voor het eindresultaat. Dat realiseren onze mensen zich. Daarom leveren we dagelijks projecten op waarop we écht trots kunnen zijn.

Specialiteit
  • Behang
  • Gevelreiniging
  • Houtrot repareren
  • Wandafwerking