Schildersbedrijf Coolen


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: » Eindhoven » Schildersbedrijf Coolenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Coolen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Coolen
Hurksestraat 12
5652AJ Eindhoven

tel: 040-2520666

Extra informatie

Schildersbedrijf Coolen te Eindhoven
Schilderen en afwerken zijn één. Onderhouden en behouden zijn twee en drie. Want: alles van waarde is weerloos. Schildersbedrijf Coolen uit Eindhoven kiest sinds 1938 voor duurzame oplossingen. Als professionals in schilderwerken, beglazing, behang- en wandafwerking, decoreren, beton- en vloerenrenovatie en gevelreiniging.
Schildersbedrijf Coolen uit Eindhoven werkt aan blijvende waarde voor nieuwe en bestaande bouw; voor uw woning of bedrijf. We denken mee en adviseren – het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Maar bovenal: we houden van ons werk. U én Schildersbedrijf Coolen te Eindhoven moeten trots zijn op het resultaat.

Schildersbedrijf Coolen uit Eindhoven is trots én zuinig op de ervaren vakmensen. Mensen die we zonder aarzeling op uw opdracht afsturen. We wéten dat ze er iets goeds van maken. Betrokken vaklui die in een prima werksfeer het maximale uit zichzelf halen en die per definitie bekend zijn met de meest recente technieken.
Want hoe mooi de kleur van verf of de structuur van een behang ook is, het zijn mensenhanden die zorgen voor het eindresultaat. Dat realiseren onze mensen zich. Daarom leveren we dagelijks projecten op waarop we écht trots kunnen zijn.

Specialiteit
  • Schilderen
  • Beglazing
  • Behangwerk
  • Gevelreiniging
  • Houtrotrenovatie
  • Beton- en vloerenrenovatie
  • Decoreren Conservering
  • Aluminium Conservering
  • Kunststof Tedac coating
  • Kwaliteit

Kwaliteit

Een kamer behangen of een kantoorpand schilderen; ongeacht het project is kwaliteit de norm. Zonder concessies, dit bedrijf staat al meer dan 70 jaar voor vakwerk.

Coolen Schilders uit Eindhoven werkt systematisch en professioneel. Voorbewerken is ‘een fundament’ en verdient minstens even veel aandacht als de afwerking. We gebruiken alleen de beste materialen en de juiste technieken.
Onze afspraken zijn duidelijk en daar houden we ons aan. Onze mensen komen op tijd en werken door. We beperken de overlast. De werkomgeving wordt opgeruimd en restmaterialen worden afgevoerd volgens de laatste milieueisen.

Erkenning en garanties Coolen Schilder- en Isolatiewerken te Eindhoven is volledig ISO 9001 en VCA*-gecertificeerd. Daarnaast ook nog eens AF-erkend. 'Natuurlijk', zouden we bijna zeggen. Maar het geeft u de extra garantie van goed werk door een goed bedrijf.