Schildersbedrijf Deco Home Frans Datema


uit Groningen


U bevindt zich hier: » Groningen » Schildersbedrijf Deco Home Frans Datemabedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Deco Home Frans Datema
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Deco Home Frans Datema
Verlengde Hereweg 48/54
9722AE Groningen

tel: 050-5252829

Extra informatie

Schildersbedrijf Deco Home Frans Datema in Groningen; een interieur-, stoffeerders- en schildersbedrijf dat al ruim 40 jaar aan de weg timmert... Wat is ons geheim?
Allereerst een met zorg samengestelde collectie zoals u dat van een speciaalzaak mag verwachten. Raamdecoratie, behang, verf, vloerbedekking... Bij Schildersbedrijf Deco Home Frans Datema te Groningen vindt u van alles op dit vlak om uw interieur te verfijnen. Wat u ook mooi vindt, onze collectie omvat diverse stijlen zodat er altijd genoeg te kiezen is.
Een vast team van medewerkers voorziet u met passie van een stijlvol interieuradvies. Uw smaak is belangrijk! Met uw smaak in gedachten, helpt Schildersbedrijf Deco Home Frans Datema in Groningen u om de juiste keuze voor uw situatie te maken.

Schildersbedrijf Deco Home Frans Datema uit Groningen hoopt u te begroeten bij ons in de winkel, zodat u zelf kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen!

Schildersbedrijf

Het schilderen van een huis is tijdrovend en wordt daardoor nog wel eens uitgesteld. Jammer, want een huis dat goed in de verf zit behoudt zijn waarde beter. De vakkundige schilders van Deco Home Frans Datema schilderwerken uit Groningen kunnen u het binnen- en buitenschilderwerk uit handen nemen. Ook zorgen zij voor het professioneel plakken van het door u uitgekozen behang. Tevens bent u voor oude ambacht technieken bij ons aan het juiste adres.

Waar vindt u tegenwoordig nog schilders die technieken als 'kammen' (voor een houtnerf-effect) en 'marmeren' beheersen?
Het schilderen van uw huis is tegenwoordig een stuk voordeliger. Voor een woning ouder dan twee jaar betaalt u slechts 6% btw!