Schildersbedrijf Eimers


uit Groningen


U bevindt zich hier: » Groningen » Schildersbedrijf Eimersbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Eimers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Eimers
Skagerrak 22/19
9723JR Groningen

tel: 050-4041038

Extra informatie

Schildersbedrijf Eimers te Groningen
Schildersbedrijf Eimers is een familiebedrijf uit Groningen. We bestaan al meer dan 100 jaar. Schildersbedrijf Eimers uit Groningen is een bekende naam die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Ons hecht team gespecialiseerde schilders voert projecten uit voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Sanering van houtrot, onderhoudschilderwerk aan buitengevels, schilderen en behangen van interieurs, u kunt ervoor bij Schildersbedrijf Eimers uit Groningen terecht.

Schilderwerk
Wij geloven dat goed schilderwerk begint met een goede communicatie. Dat begint al bij het eerste contact met onze klanten.

- We komen het werk vooraf persoonlijk opnemen en spreken uw wensen uitvoerig door. Na deze intake voorzien wij u van een duidelijke offerte en een realistische tijdsplanning.
- Tijdens de uitvoering van uw project houden we u continu op de hoogte van de voortgang. Loopt het project volgens schema? Komen we onverwachte zaken tegen bij het onderhoud? We koppelen alles terug en informeren u tijdig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

- Bij oplevering van het project lopen we alle werkzaamheden samen met u na.

Ons werk zit er pas op als u 100% tevreden bent met het resultaat.

Zakelijk
Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verhoogt de waarde en verlengt de levensduur van uw vastgoed. Bovendien vermindert het de reguliere onderhoudskosten. Daarom stellen we in overleg met u graag een meerjaren- onderhoudsplan op. Met deze werkwijze hebt u de garantie voor kwalitatief goed schilderwerk op van continu hoog niveau. Gegarandeerd betrouwbaar.

Schildersbedrijf Eimers is uw partner voor:
- Al uw schilderwerk buiten en binnen

- Sanering van houtrot
- Behangen

Schildersbedrijf Eimers werkt voor Vastgoedfondsen, zorginstellingen, grootwinkelbedrijven, gemeentes en verenigingen van eigenaren. Wilt u gebruik maken van onze expertise en vakmanschap. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Specialiteit

Werkzaamheden
Heldere communicatie met onze klanten vinden we belangrijk. Dat begint al bij het eerste contact:
Eimers schilders te Groningen neemt het werk vooraf persoonlijk op, zodat we een realistische offerte en tijdsplanning voor u kunnen maken;

Tijdens de uitvoering koppelen we regelmatig terug over de voortgang. Loopt het project volgens schema? Komen we onverwachte zaken tegen bij het onderhoud? Eimers schilders te Groningen informeert u tijdig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Bij oplevering van het project lopen we het werk samen met u na. Zodat we beiden weten dat u gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Zakelijk
Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verlengt de levensduur van uw vastgoed. En het vermindert de reguliere onderhoudskosten. Eimers schilders in Groningen stelt in overleg met u graag een meerjaren onderhoudsplan op. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Gegarandeerd betrouwbaar en flexibel. Eimers schilders uit Groningen is specialist in:
  • Schilderwerk, binnen & buiten;
  • Sanering van houtrot;
  • Behangen.
Vastgoedfondsen, zorginstellingen, grootwinkelbedrijven, gemeentes en verenigingen van eigenaren maken al gebruik van het vakmanschap van Eimers schilders uit Groningen. We komen graag bij u langs om te bespreken wat we voor ú kunnen betekenen.
Particulier

Uw huis van buiten of binnen weer fris in de verf? Eimers schilders in Groningen komt graag bij u langs voor een kennismaking, advies of prijsopgave. Eimers schilders is gespecialiseerd in:
  • Schilderwerk, buiten & binnen;
  • Renovatie van houtrot;
  • Behangen.
Is uw onderhoudsproject breder dan alleen schilderwerk? Geen probleem. Eimers schilders uit Groningen werkt samen met vaste partners. Dus ook voor glasherstel of vervanging van kozijnen bent u verzekerd van het beste resultaat.