Schildersbedrijf Nico Kool


uit Groningen


U bevindt zich hier: » Groningen » Schildersbedrijf Nico Koolbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Nico Kool
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Nico Kool
Osloweg 124
9723 BX Groningen

tel: 050 - 5420666

Extra informatie

Schildersbedrijf Nico Kool Groningen
Kwaliteit en service zijn de speerpunten van ons bedrijf in Groningen. Ongeacht de omvang van uw schilder- en/of onderhoudsproject zorgen onze vakkundige en gekwalificeerde medewerkers voor een meesterlijk resultaat!
• Schilderwerken voor de zakelijke markt
• Schilderwerken voor particulieren

Schildersbedrijf Nico Kool uit Groningen is ISO 9002 gecertificeerd en is een erkend AF schilders- en afwerkingsbedrijf.
Opdrachtgevers zijn onder meer woningbouwcorporaties, aannemersbedrijven, overheidsinstellingen, vastgoedbeheerders en particulieren.

Naast schilderwerk biedt Schildersbedrijf Nico Kool uit Groningen een breed pakket aan onderhoud- en renovatiewerkzaamheden zoals o.a.(deel)vervanging van aangetaste kozijnen en overige bouwelementen. Daarnaast zorgen onze vakmensen voor hoogwaardige wandafwerking in alle denkbare vormen.