Schildersbedrijf Everts


uit Leidschendam


U bevindt zich hier: » Leidschendam » Schildersbedrijf Evertsbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Everts
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Everts
De Star 3
2266 NA Leidschendam

tel: (070)-301 25 80

Extra informatie

Welkom bij Schildersbedrijf Everts in Leidschendam. Sinds 1922 goed in schilderwerk en onderhoud van uw vastgoed
Schildersbedrijf Everts in Leidschendam bestaat uit afzonderlijke bedrijven die elk hun eigen specialisatie hebben. Oorspronkelijk opgericht als één bedrijf in 1922, maar uitgegroeid tot een groep bedrijven met meerdere disciplines die zowel gezamenlijk als individueel inzetbaar zijn.
Schildersbedrijf Everts in Leidschendam heeft zich niet alleen onderscheiden op gebied van kwaliteit en innovatie, bevestigd door het behalen van meerdere prijzen op dit gebied, maar heeft zich erop gericht het geleerde en de jarenlang opgebouwde ervaringen als erkend leerbedrijf door te geven aan de volgende generaties.

Schildersbedrijf Everts in Leidschendam zijn momenteel circa 50 medewerkers in dienst die regelmatig bijgeschoold worden, zowel intern als extern. Zo spelen wij ad hoc in op nieuwe technieken en methodes. Everts is allround te noemen en kan met vaste partners alle voorkomende bouwelementen behandelen, herstellen en/of onderhouden.
Onze missie is dan ook al jarenlang dezelfde: Het leveren van een zo goed mogelijke oplossing en toepassing van de gevraagde werkzaamheden toegespitst op de wensen van de klant en de specifieke eisen van het project waarbij de uitvoering voor de klant een zorgeloze moet zijn.

Gedurende de afgelopen jaren is er veel veranderd met betrekking tot het vastgoedonderhoud. Veelal werd vroeger door de opdrachtgever een beroep gedaan op Everts BV voor het leveren van één technische onderhouddiscipline. De laatste jaren is de vraag van vele opdrachtgevers aan Everts BV om totale zorg van het onderhoud over te nemen.
Everts Onderhoudsschilders BV heeft zich gespecialiseerd in het onderhouden van bestaande gebouwen/ werken. Everts Onderhoudsschilders BV heeft direct en persoonlijk contact met opdrachtgevers (particulieren, Verenigingen van Eigenaren, verhuurders) en is daardoor precies op de hoogte van de wensen van de gebruikers.

Everts Onderhoudsschilders BV heeft eveneens direct contact met de verschillende leveranciers zodat er een goede garantie (driehoeksgarantie) kan worden gegeven.
Everts Onderhoudsschilders BV is dan ook AF-erkend. De Af- Erkenningsregeling is een initiatief van de FOSAG (Ondernemingsorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche).
De AF-Erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Alleen schilders-, glas- en behangbedrijven die onder andere in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s kunnen hieraan deelnemen en worden gecontroleerd op hun kwaliteit. Deze regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.