Schildersbedrijf Marien van Eijmeren


uit Maassluis


U bevindt zich hier: » Maassluis » Schildersbedrijf Marien van Eijmerenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Marien van Eijmeren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Marien van Eijmeren
Reigerstraat 28
3145 CT Maassluis

tel: 010-5928049

Extra informatie

Schildersbedrijf Marien van Eijmeren te Maassluis
Afkomstig uit een familie, waarvan de naam onlosmakelijk verbonden is met de schildersbranche, is Marien in mei 1991 voor zichzelf begonnen. Alle voorkomende werkzaamheden werden in die beginjaren door hem zelf uitgevoerd. Momenteel zijn er bij Schildersbedrijf Marien van Eijmeren te Maassluis 8 mensen in vaste dienst.
Schildersbedrijf Marien van Eijmeren te Maassluis is een moderne, flexibele en solide onderneming. Vakmanschap, kwaliteit en service zijn enkele kernwoorden die van toepassing zijn op het bedrijf.

Door ons vakmanschap te combineren met gebruikmaking van professionele producten en daarbij rekening houdend met de wensen van onze klanten, kunt u rekenen op een voortreffelijk eindresultaat.
Wij voeren onderhoudsschilderwerk uit, aan en in onroerend goed van particulieren, kantoren, bedrijven en VVE in traditioneel schilderwerk en milieuvriendelijk schilderwerk.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun werk met de grootst mogelijke zorg uitvoeren. Daarbij maken we niet alleen gebruik van de allerbeste verfproducten, zoals Sikkens en Wijzonol, maar ook de beste materialen. Natuurlijk ook al uw behangwerk is bij ons in goede handen.
Tevens al uw glaswerk, waaronder div. soorten enkel-, en dubbel-, figuur-, hoogrendements-, brandwerend- en veiligheidsglas en glas in lood leveren wij in alle soorten en maten. Hardglazen deuren en ramen, puien en panelen kunnen wij compleet voor u verzorgen.

Maar ook stoffering en zonwering voeren wij in eigen beheer uit.
Schildersbedrijf Marien van Eijmeren is een AF- erkend afwerkingbedrijf, wat voor u garandeert dat het werk op een verantwoorde en deskundige wijze wordt uitgevoerd. Denk bijv. aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen. En aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materiaal en arbeid. Als U meer wilt weten ga dan naar de website van AF-erkend. Wist u dat er voor woningen ouder dan 15 jaar, een lager BTW-tarief mag worden gehandhaafd. Namelijk 6 procent.

Indien u meer bedrijfsinformatie wilt hebben of bent u geïnteresseerd in een persoonlijk advies, bel of kom langs in onze winkel.