Schildersbedrijf Van Deenen


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: » Nijmegen » Schildersbedrijf Van Deenenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Van Deenen
Nina Simonestraat 98
6541 EC Nijmegen

tel: 024-8482352

Extra informatie

Wij zijn een klein bedrijf uit Nijmegen maar groot in onderhoud voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen van eigenaren.
Bij Schildersbedrijf Van Deenen te Nijmegen bent u aan het juiste adres voor al uw kwalitatief hoogstaand schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand zowel binnen als buiten, houtrotreparaties, texwerken, wanddecoratie, glaszetten, monumentaal onderhoud en kitwerk, ook voor tegels & sanitair.
Ons bedrijf uit Nijmegen is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Schildersbedrijf Van Deenen te Nijmegen is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Schildersbedrijf Van Deenen te Nijmegen zou graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.
Binnenschilderwerk en wandafwerking

Schildersbedrijf Van Deenen in Nijmegen zet uw muren, plafonds en kozijnen weer strak in de verf en zorgen voor een perfekte wandafwerking.
Kleuren zijn allesbepalend voor de sfeer van uw kamers. Met kleur en het soort wandafwerking kunt u een kamer in één keer een hele andere uitstraling geven maar natuurlijk kunt u ook muren neutraal en licht houden.
Er zijn vele soorten wandafwerking zoals het texen van uw muren, sponstechnieken, sjabloneren, behang maar ook glasweefsel is momenteel zeer populair.

Glasweefsel is ook ideaal voor slechte ondergronden en nieuwbouw. Glasweefsel is te verkrijgen in diverse motieven van druk tot rustig en van grof tot fijn. Het glasweefsel is af te werken in de door u gewenste kleur.

Buitenschilderwerk
Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen. Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap, vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel. Uiteraard is Schildersbedrijf Van Deenen ook milieubewust. Zo is Schildersbedrijf Van Deenen te Nijmegen al zoveel mogelijk overgeschakeld op het gebruik van oplosmiddelarme verven. Zo onderscheiden wij ons door specifieke kennis en het leveren van kwalitatief hoogwaardig vakwerk in een voor de gezondheid acceptabele werkomgeving.

Is uw buitenschilderwerk nog in goede staat?
Niet alleen uw auto, maar ook uw woning heeft een regelmatig een check nodig om veilig en comfortabel te blijven. Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. Door regelmatig onderhoud kunt u een hoop kosten besparen want schade voorkomen kost minder dan herstellen. Schildersbedrijf Van Deenen in Nijmegen controleert daarom graag het schilderwerk van uw woning en voorzien u van advies.

Waar Schildersbedrijf Van Deenen te Nijmegen op let:
Het mag niet beschadigd zijn, blaasjes vertonen of afgeven als er overheen wordt geveegd.
Wij kijken goed of er open naden in de kozijnhoeken en vooral op de aansluiting op liggende delen zijn. Dit voorkomen is belangrijk zodat er geen vocht in de kozijnverbinding kan dringen. Ook controleren wij op de kitaansluiting op het glas. Als er water in de sponning komt kan niet alleen houtrot ontstaan, maar kan de randafsluiting van het isolatieglas zelf ook beschadigd raken waardoor er condens tussen de ruiten kan komen.
De ventilatieopeningen van de onderste glaslat moeten schoon zijn.
Het mag niet beschadigd zijn, blaasjes vertonen of afgeven als er overheen wordt geveegd.
Schildersbedrijf Van Deenen te Nijmegen kijkt goed of er open naden in de kozijnhoeken en vooral op de aansluiting op liggende delen zijn. Dit voorkomen is belangrijk zodat er geen vocht in de kozijnverbinding kan dringen. Ook controleren wij op de kitaansluiting op het glas. Als er water in de sponning komt kan niet alleen houtrot ontstaan, maar kan de randafsluiting van het isolatieglas zelf ook beschadigd raken waardoor er condens tussen de ruiten kan komen.
De ventilatieopeningen van de onderste glaslat moeten schoon zijn.

Houtrotreparatie
Onderhoud aan uw schilderwerk is noodzakelijk om hoge kosten van vervanging te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch houtrot in uw kozijnen, dorpels, balken of deuren geconstateerd zijn, dan kunnen wij dit voor relatief lage kosten voor u repareren door middel van een speciale 2-componenten reparatiepasta of het hout vervangen.
Ook kan er preventief worden gewerkt door openstaande verbindingen uit te freesen en op te vullen door 2-componenten reparatiepasta.

Specialiteit
  • Behang
  • Wandafwerking