Schildersbedrijf Zonnenberg


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: » Nijmegen » Schildersbedrijf Zonnenbergbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Zonnenberg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Zonnenberg
Leuvensbroek 2117
6546TA Nijmegen

tel: 024-3790545

Extra informatie

Schildersbedrijf Zonnenberg uit Nijmegen is een klein bedrijf. Het bedrijf uit Nijmegen is overgegaan van vader op zoon en bestaat al meer dan veertig jaar. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen zoals verschillende wooncentra in Nijmegen.
Onze doelstelling is om de werkzaamheden netjes en zorgvuldig uit te voeren, daarbij rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden. Overleg tijdens de werkzaamheden is mogelijk, aangezien de eigenaar meestal meewerkt, en daarom snel aanspreekbaar is. Tevens is Schildersbedrijf Zonnenberg Nijmegen aangesloten bij de Stichting Erkenningsregelingen voor het schilder en afwerkingsbedrijf, kort gezegd het AF. Prijsopgaven zijn gratis, met uitzondering van verzekeringswerk. Hiervoor wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht, welke bij uitvoering van de werkzaamheden in mindering gebracht wordt op de rekening.

Al meer dan 50 jaar
kwaliteit in schilderwerk

* Onderhouds schilderwerken
* Buiten- & Binnen schilderwerken
* Wandafwerking * Behangwerk
* Houtrotreparaties

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Lekkage / brandschadeherstel
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking