Schildersbedrijf J Smits


uit Nuenen


U bevindt zich hier: » Nuenen » Schildersbedrijf J Smitsbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf J Smits
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf J Smits
Moorvensedijk 4
5674XC Nuenen

tel: 040-2840315

Extra informatie

Meerwaarde
Waarom zou u eigenlijk zaken doen met Schildersbedrijf J Smits uit Nuenen? Hier geven wij graag antwoord op.
Schildersbedrijf J Smits uit Nuenen gaat voor Duurzaamheid
Schildersbedrijf J Smits uit Nuenen geeft Advies
Schildersbedrijf J Smits uit Nuenen is Concurrerend

Duurzaamheid is een belangrijke factor in onze aanpak. Enerzijds draagt schilderwerk bij aan de duurzaamheid van uw pand. Goed schilderwerk voorkomt aftakeling van uw pand en beschadiging van materialen.
Daarnaast is een zakenrelatie gebaat bij duurzaamheid. Ervaring over en weer vereenvoudigt de communicatie en versnelt de besluitvorming.
Een goed advies is nooit duur. Sterker nog, goed advies helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Een goede beslissing op esthetisch vlak maar denk daarbij ook aan het gebruik van de juiste verfsystemen. Dit laatste heeft natuurlijk direct zijn uitwerking op de duurzaamheid van ons werk.

Minstens zo belangrijk is onze prijs-prestatie-verhouding. Schildersbedrijf J Smits in Nuenen is een concurrerende onderneming. Een goede planning en deskundige collega's zijn in staat goed en efficiënt werk af te leveren. Aarzel niet met ons contact op te nemen. Wij maken graag kennis en desgewenst doen wij u een passende offerte.
ISO Gecertificeerd

Dat komt er simpelweg op neer dat ons bedrijf goed is georganiseerd. Wij spreken met u af welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en komen onze afspraken na! Schildersbedrijf Smits is gecertificeerd volgens ISO-9001-2000.
Particulieren

U wilt uw huis schilderen? Niet bepaald een gemakkelijke klus. Veel tijd gaat zitten in de voorbereiding en ... de uitvoering. Hoe gaat u het aanpakken? Wat komt u allemaal tegen en welke verfsystemen gaat u gebruiken?
Het schilderen van een woning is niet eenvoudig. Logisch dat steeds meer mensen gebruik maken van onze diensten!
Schildersbedrijfs Smits is voor u het goede adres. Wij dragen zorg voor al uw schilderwerk; zowel binnen als buiten. Ook wandafwerking en behangwerkzaamheden behoren tot ons dienstenpakket.

Milieu
Binnenshuis werken wij sinds 2000 alleen nog met milieuvriendelijke producten, oplosmiddelarme, watergedragen verven. In deze verven zitten practisch geen vluchtige stoffen waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijk nog ruikt. U kunt dus gewoon blijven wonen en heeft geen last van stank of ademhalingsproblemen.

Meer voordeel
Sinds januari 2000 is bovendien het BTW-tafief voor schilderwerk verlaagd naar 6% voor binnen- en buitenwerk aan woningen ouder dan 15 jaar. Dat betekent voor u een aanmerkelijk voordeel. Dus maak snel gebruik van dit voordeel.

Dus, neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialiteit
  • Service
  • Online offerte aan te vragen
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Behangwerkzaamheden
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Planmatig onderhoud