Schildersbedrijf J.P. Schefferlie


uit Rhoon


U bevindt zich hier: » Rhoon » Schildersbedrijf J.P. Schefferliebedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf J.P. Schefferlie
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf J.P. Schefferlie
De Smidse 13
3162 WH Rhoon

tel: 0180 - 620 105

Extra informatie

DE SCHEFFERLIE FILOSOFIE In schilderwerk en wandafwerking levert Schefferlie kwaliteit. Schefferlie combineert kennis en ervaring met vaardigheden.

De 1-2-3 van Schefferlie:
1. Goed advies. 2. Vakmanschap. 3. En een vaste prijs!

Advies & vaste prijs - meevallers
Tel daarbij op dat J.P. Schefferlie advies kan geven en een vaste prijs afspreekt. Advies over materialen, verfsystemen en kleuren. Of het nu een kleurencombinatie is of vooraf bekijken van mogelijkheden op de computer, Schildersbedrijf J.P. Schefferlie geeft optimale voorlichting. En bij een offerte is de opgegeven prijs: een vaste prijs. Dat hoedt u voor tegenvallers.

Geen rompslomp & wel flexibel
Indien u Schildersbedrijf J.P. Schefferlie inhuurt, neemt het bedrijf u alle rompslomp uit handen. Het vele geregel wordt volledig overgenomen. U spreekt een periode af, J.P. Schefferlie regelt alle voorbereidingen en voert de werkzaamheden uit. Alles op een voor u makkelijke en snelle manier, die u tijd en geld besparen.

Beloning - een 'nieuw' huis
Zijn alle puntjes eenmaal op de i gezet, dan kunt u genieten van het schitterende resultaat van de vakmensen van Schildersbedrijf J.P. Schefferlie. Resultaten waar u trots op kunt zijn. Resultaten waar J.P. Schefferlie trots op is en zelfs buiten 4 jaar garantie op geeft. Omdat niets wordt afgeleverd wat niet aan onze eigen - hoge - eisen voldoet.

Uiterlijk 'onbetaalbaar'
Kwalitatief hoogstaand schilderwerk betaalt zichzelf altijd terug. In een eventuele verkoop van een huis wordt de staat van onderhoud altijd sterk aangerekend. Daarnaast is het woongenot van een huis dat goed in de verf staat onbetaalbaar. Nog afgezien van het gevoel dat een mooi huis het gevoel geeft dat 'het leven meezit'.

Voorbeeld op de computer
Wilt u zien hoe uw kamer of huis er uit gaat zien in een bepaalde kleur? Dat kan! Stel u voor: U wilt de wanden van uw huiskamer laten schilderen. Maar u twijfelt over de kleur. Geen nood. Een foto van uw huiskamer kan gemanipuleerd worden. Wij veranderen in de laptopcomputer de kleur van de wanden, en u ziet in één oogopslag of de gekozen kleur de juiste is.