Schildersbedrijf De Vries


uit Roden


U bevindt zich hier: » Roden » Schildersbedrijf De Vriesbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf De Vries
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf De Vries
Geluklaan 23
9301 GH Roden

tel: 06-54327593

Extra informatie

Iedere woning verdient een mooie kleur. Denk aan Schildersbedrijf De Vries in Roden wanneer uw woning toe is aan een nieuwe frisse tint.
Al het binnen- en buitenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefrist huis. Schildersbedrijf De Vries in Roden adviseert u graag over het gebruik van kleur en materialen. Kies eens voor verrassende kleuren in de huiskamer, keuken, hal, overloop of slaapkamer of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis.
Binnen- en buitenschilderwerk

Schilderonderhoud aan de buitenzijde van uw huis is niet gebonden aan een seizoen. U zult onderhoud aan uw huis uitvoeren, omdat u het graag in goede conditie wilt houden en het zijn waarde behoudt. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.
Voor duurzaam schilderwerk is het belangrijk dat de vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijf De Vries te Roden kan deze optimale omstandigheden tegenwoordig makkelijk beïnvloeden door afscherming, speciale materialen, verwarming.

Overige werkzaamheden
Behalve het binnen - en buitenschilderwerk heeft Schildersbedrijf De Vries in Roden u ook het volgende te bieden:
  • Behangen
  • Afkitten van badkamers, keuken, toilet, etc.
  • Wandafwerking
  • Beglazing
  • Houtrotreparaties
  • Dakgoten schoonmaken
  • Raamfolie plakken
  • Onderhoud kunststof kozijnen