Schildersbedrijf IWG


uit Rotterdam


U bevindt zich hier: » Rotterdam » Schildersbedrijf IWGbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf IWG
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf IWG
Jacobcatsstraat 39b
3035 PB Rotterdam

tel: 06 23890182

Extra informatie

Schildersbedrijf IWG gevestigd in Rotterdam
Schildersbedrijf IWG, schildersbedrijf uit Rotterdam met een motto.
Kwaliteit, vertrouwen & vakmanschap

Schildersbedrijf IWG in Rotterdam werd tien jaar geleden opgericht te Rotterdam. Schildersbedrijf IWG te Rotterdam is een klein gespecialiseerd bedrijf in binnen- en buiten schilderwerk in zowel de particuliere alswel de zakelijke markt, ons werkgebied bevind zich voornamelijk in Rotterdam eo. Onze schilders voeren alle schilderwerken uit, van het schilderen van uw wanden ,schilderen van uw houtwerk tot glasvlies behangen enz. Ons motto is:
kwaliteit, persoonlijk contact, vertrouwen én netjes werken. Onze schilders hebben nog de ouderwetse vakkennis van weleer en kunnen nog ouderwets schilderwerk neerzetten , daar waar de oud hollandse schildersgilde tot ver over onze grenzen zo om geroemd werd.

En door dit concept hebben wij al vele tevrede klanten.
Hoe gaat Schildersbedrijf IWG uit Rotterdam te werk?

Nadat u ons schildersbedrijf uit Rotterdam heeft benaderd via mail of telefoon komen wij op afspraak bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor uw schilderwerk.
Schildersbedrijf IWG in Rotterdam zal hierbij uw wensen en de huidige situatie doornemen , waar nodig, adviezen geven en ook kunnen wij u helpen met het uitzoeken van kleuren, designs glasvlies behang enz hiervoor beschikken wij over diverse kleurstalen en glasweefsel boeken.

Daar wij een klein schilderbedrijf uit Rotterdam zijn zult u altijd persoonlijk kontakt hebben en weet u wie u in huis haalt, daardoor is het voor u niet noodzakelijk om vrij te nemen wanneer Schildersbedrijf IWG uit Rotterdam in of om het huis aan het werk zijn, u kunt ’s morgens gewoon naar uw werk vertrekken en komt ’s avonds weer thuis in een opgeruimd huis. Het is ook mogelijk uw huis tijdens uw vakantie te laten schilderen, Schildersbedrijf IWG in Rotterdam zorgt ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid gebeurt en nemen hierbij de veiligheid van uw eigendom uiterst serieus.
Schildersbedrijf IWG in Rotterdam levert ons schilderwerk goed verzorgd af en voelen ons verantwoordelijk voor het geleverde werk.

Wij hopen u snel te spreken!