Schildersbedrijf Bruers


uit Tilburg


U bevindt zich hier: » Tilburg » Schildersbedrijf Bruersbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Bruers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Bruers
Jules Verneweg 13
5015 BD Tilburg

tel: 013-8508842

Extra informatie

Schildersbedrijf Bruers uit Tilburg
Wij zijn een erkend schildersbedrijf uit Tilburg dat sinds 1998 werkzaam is in de schildersbranche. Particiliere woonhuizen, winkel en bedrijfspanden, Verenigingen Van Eigenaren(zoals Woontoren Westpoint) en monumentale panden behoren tot onze klantenkring. Uiteraard is Schildersbedrijf Bruers uit Tilburg een gecertificeerd schildersbedrijf en werken wij met professionele producten en materialen. Onze schilders zijn bekend met de nieuwste schildertechnieken in de branche. Kortom voor zowel de binnen- als buitenboel, verzekeringswerk of duurzaam onderhoud, u kunt rekenen op professioneel schilderwerk, waarbij Schildersbedrijf Bruers te Tilburg als betrouwbare vakschilder kwaliteit en garantie kunnen waarborgen. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte, ook voor de voordelige 6% BTW regeling, winterschilder kortingen en ons aantrekkelijke onderhoudsplan, kunt u contact met Schildersbedrijf Bruers in Tilburg opnemen.
Winterschilderkorting: Van 15 november tot 31 maart kunt u profiteren van onze winterkorting! Op al onze binnen schilder werkzaamheden tot wel 25%* winterkorting!