Schildersbedrijf Maas


uit Tilburg


U bevindt zich hier: » Tilburg » Schildersbedrijf Maasbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Maas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Maas
Jan Frederik Vlekkeweg 18
5026RJ Tilburg

tel: 013-5900560

Extra informatie

Schildersbedrijf Maas heeft sinds zijn oprichting in 1921 een betrouwbare reputatie verworven in onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwschilderwerk. Dit alles in de ruimste zin van het woord, want naast schilderwerk bied Schildersbedrijf Maas nagenoeg alle werkzaamheden die een afwerking compleet maken.
Met onze 35 deskundige en goed gemotiveerde medewerkers werken wij voor woningbouwverenigingen, bouwondernemingen, bedrijven, kantoren en particulieren.
Kwaliteit, creativiteit en arbo- en milieuwetgeving zijn uitgangspunten bij alle opdrachten.

Specialiteit

Naast kwaliteit is service een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde. Vooraf krijgt u een eerlijk en vakkundig advies, toegespitst op het eindproduct. Dit wordt vastgelegd in een heldere offerte, dus geen verrassingen achteraf. Wij hebben voor elke activiteit wel een specialist in huis die Maas Schilderwerken Tilburg BV een multifunctioneel onderhoudsbedrijf maakt.
Om u zoveel mogelijk service te bieden, heeft Maas Schilderwerken Tilburg BV een totaalpakket aan activiteiten samengesteld dat een compleet onderhoud waarborgt:
• Schilderwerk
• Beglazing
• Wand- en vloerafwerking
• Houtsanering/timmerwerk
• Betonreparatie
• Gevelreiniging
• Kit-afdichtingen