Schildersbedrijf J J van Oosterhout


uit Utrecht


U bevindt zich hier: » Utrecht » Schildersbedrijf J J van Oosterhoutbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf J J van Oosterhout
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf J J van Oosterhout
Alexander Numankade 55
3572KS Utrecht

tel: 030-2721929

Extra informatie

Schildersbedrijf J J van Oosterhout in Utrecht
Schildersbedrijf J J van Oosterhout is een klein bedrijf uit Utrecht waar het accent ligt op kwaliteit, creativiteit en communicatie. Wij zijn werkzaam op veel gebieden van het schilders- en timmerbedrijf.

Voor het schilderen zijn we aangesloten bij de AF-erkende bedrijven, zijn we een erkend leerbedrijf en houden we ons voornamelijk bezig met vakkundig onderhoudsschilderwerk zowel binnenschilderwerkzaamheden als buitenschilderwerkzaamheden, alle soorten wandafwerking en aanverwante werkzaamheden. Hierbij maakt Schildersbedrijf J J van Oosterhout in Utrecht gebruik van hoogwaardige producten, maken we gebruik van de modernste (spuit-)apparatuur en gekeurde klimmaterialen.
Wat betreft timmerwerken, is Schildersbedrijf J J van Oosterhout te Utrecht gespecialiseerd in houtrotrenovaties van allerlei aard, het plaatsen van alle soorten glas zoals isolatie glas, ramen, deuren kozijnen, gevelelementen zoals boeidelen maar ook (kleine) verbouwingen gaan we niet uit de weg. Daarnaast leveren ook maatwerk zoals kasten, lambriseringen en andere interieurbouw werkzaamheden.

Schildersbedrijf J J van Oosterhout in Utrecht werkt veel in de onderhoudssector voor particulieren, Verenigingen Van Eigenaren, hotels en overige bedrijven.
Indien we disciplines van bouwwerkzaamheden tegen komen waar we niet het vak van beheersen, maken we gebruik van gespecialiseerde bedrijven waar we, tot soms al 15 jaar, mee samen werken. Zo werken we samen met een loodgietersbedrijf, elektrotechnisch installatiebedrijf, een dakdekkersbedrijf, een stucadoorsbedrijf, een tegel en badkamer specialist en een gespecialiseerde restauratie schilder. Op vele gebieden kunnen we u dus van dienst zijn. Ook bij de grotere objecten binnen ons eigen vakgebied, werken we samen met andere bedrijven om de voortgang te bespoedigen indien dat gewenst is.

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Wandafwerking
  • Houtrotrenovatie
  • Timmerwerken
  • Glaswerken
  • Decoratiewerken