Schildersbedrijf Stijlaart


uit Utrecht


U bevindt zich hier: » Utrecht » Schildersbedrijf Stijlaartbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Stijlaart
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Stijlaart
Coloradodreef 39
3565BS Utrecht

tel: 030-2667708

Extra informatie

Schildersbedrijf Stijlaart is een middelgroot schildersbedrijf gevestigd in Utrecht.
Ons bedrijf in Utrecht is een erkend AF-schildersbedrijf uit Utrecht. De regeling biedt u, als klant, de garantie dat u werkt met deskundige en professionele schilders. Schildersbedrijf Stijlaart uit Utrecht hanteert de wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als aannemers, architecten en andere zakelijke opdrachtgevers. Graag adviseert Schildersbedrijf Stijlaart uit Utrecht over kleur- en materiaalgebruik, of verzorgen wij voor u een kleur- en/of verftechnisch advies.
Onze schilders kunnen naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk, voor u ook houtrenovaties, herstel van water- en brandschade, traditioneel behangwerk en diverse speciale technieken (hout- en marmerimitaties) verrichten. Uiteraard maakt Schildersbedrijf Stijlaart te Utrecht gebruik van de moderne en uit milieuoogpunt voorgeschreven technieken en materialen.

Gezien de omvang van Schildersbedrijf Stijlaart uit Utrecht zijn wij op een breed terrein inzetbaar. Van het sauswerk van één enkele wand of het schilderwerk van een enkele particuliere woning, tot het renoveren en schilderen van monumentale panden, kantoorpanden, winkelruimtes en horecagelegenheden. Niets is voor ons te klein of te groot.
Bovenstaande werkwijze leidt tot een exclusief en kwalitatief hoogstaand eindresultaat waar zowel Schildersbedrijf Stijlaart in Utrecht als u trots op kunnen zijn.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrotrenovaties
  • Schade herstel
  • Behangwerk
  • Hout- en marmerimitaties
  • Advies Winterschilder