Schildersbedrijf Van Den Berg


uit Utrecht


U bevindt zich hier: » Utrecht » Schildersbedrijf Van Den Bergbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Van Den Berg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Van Den Berg
Floridadreef 108
3565 AM Utrecht

tel: 030 - 2713567

Extra informatie

WELKOM bij Schildersbedrijf Van Den Berg - Anno 1908 - aangesloten bij de vakvereniging Fosag (Federatie van Ondernemers in het Schilderbedrijf, Afwerkingsbedrijf en Glaszetbedrijf). Van den Berg Schildersbedrijf te Utrecht is een traditioneel familiebedrijf uit Utrecht dat zich al meer dan 100 jaar richt op de bescherming, verfraaiing, verduurzaming en restauratie van uw woonhuis of bedrijfspand.
Door onze ruime ervaring, van inmiddels meer dan 100 jaar, is Schildersbedrijf Van Den Berg in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw schilderwerk, leveren en plaatsen van alle soorten glas, leveren en aanbrengen van alle soorten wandbekleding. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt Schildersbedrijf Van Den Berg naast uw wensen de volgende zaken in acht: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.
Schildersbedrijf Van Den Berg nodigt u van harte uit gebruik te maken van onze expertise u kunt hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met Schildersbedrijf Van Den Berg opnemen.