Schildersbedrijf Geers


uit Voorburg


U bevindt zich hier: » Voorburg » Schildersbedrijf Geersbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Geers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Geers
Oosterloostraat 12
2271HG Voorburg

tel: 070-3836295

Extra informatie

Schildersbedrijf Geers te Voorburg
Het is 1930 wanneer Jan Geers sr. zijn werkzaamheden als schilder aanvangt onder de naam ‘Schildersbedrijf Geers’. Jan richt zich voornamelijk op particulieren en leidt in zijn eigen bedrijf zoon Jan jr. op die in 1972 het bedrijf van vader overneemt. Jan Geers jr. breidt het familiebedrijf gestaag verder uit. Naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden weet Jan Geers jr. zijn vakkennis te vergroten op het gebied van restauratiewerkzaamheden aan kerken. Dit zeer specialistisch schilderwerk vindt al gauw een stabiele plek in het aanbod van dienstverlening van Schildersbedrijf Geers te Voorburg. Zoon Ruud Geers is de derde in lijn die in het familiebedrijf aan de slag gaat. Na het afronden van de schildersvakopleiding werkt hij enkele jaren onder leiding van zijn vader aan het perfectioneren van het vak. In de jaren negentig teedt Jan terug en neemt Ruud Geers het bedrijf over. Onder de bezielende leiding van de jonge enthousiaste Ruud nemen de bedrijfsactiviteiten een vlucht; momenteel telt Schildersbedrijf Geers te Voorburg vijf vaste medewerkers en leerlingen in opleiding, Zij werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Heden ten dage mag Schildersbedrijf Geers te Voorburg zich dan ook specialist noemen op het gebied van zowel onderhoud-, restauratie-. als decoratiewerken!