Schildersbedrijf J Veldhuijsen


uit Weesp


U bevindt zich hier: » Weesp » Schildersbedrijf J Veldhuijsenbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf J Veldhuijsen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf J Veldhuijsen
Middenstraat 86
1381XG Weesp

tel: 0294-418251

Extra informatie

Schildersbedrijf J Veldhuijsen te Weesp is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij Schildersbedrijf J Veldhuijsen te Weesp hoog in het vaandel. Daarom heeft Schildersbedrijf J Veldhuijsen te Weesp ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staat Schildersbedrijf J Veldhuijsen uit Weesp graag voor u klaar!
Schildersbedrijf J Veldhuijsen uit Weesp is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

Specialiteit
  • Behang
  • Decoratie
  • Glaswerk / glaszetter
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Muren sausen
  • Wandafwerking