Schildersbedrijf Vermeij


uit Woerden


U bevindt zich hier: » Woerden » Schildersbedrijf Vermeijbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Vermeij
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Schildersbedrijf Vermeij
Edisonweg 19
3442 AC Woerden

tel: 0348 - 41 43 33

Extra informatie

Met schilderen is het allemaal begonnen, dat is ook nog steeds de hoofdzaak van Schildersbedrijf Vermeij in Woerden. Echter zijn wij ook sterk in Wandafwerking en Spuitwerk. Tevens hanteren wij een Meerjaren Onderhoud Systeem, waardoor u de garantie van ons krijgt dat het schilderwerk altijd in goede staat is. Uiteraard geven wij een gedegen kleuradvies, aan de hand van uw wensen.
Schildersbedrijf Vermeij in Woerden is serieus gegroeid. In 2009 is het familiebedrijf verkocht. Tegenwoordig is Schildersbedrijf Vermeij in Woerden een zelfstandig schildersbedrijf met 20 werknemers en grotendeels werkzaam in Woerden en omgeving, maar landelijk zijn wij ook actief. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren, bedrijven, stichtingen, Vereniging van Eigenaren, aannemers, scholen, gemeentes, overheid en zorginstellingen.
Zoekt u een vakbekwaam en betrouwbaar schildersbedrijf in Woerden en heeft u kwaliteit hoog in het vaandel staan? Belt of mailt u ons gerust, wij staan u graag te woord.