Middel Schildersbedrijf


uit Zuidlaren


U bevindt zich hier: » Zuidlaren » Middel Schildersbedrijfbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMiddel Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy
Middel Schildersbedrijf
Steendobbe 17
9472 ZL Zuidlaren

tel: 050-4096169

Extra informatie

Kwalitatief schilderwerk
Middel Schildersbedrijf uit Zuidlaren (provincie Drenthe) verzorgt kwalitatief schilderwerk buiten en binnen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in glaszetten en houtrot herstel. Hebt u een goede schilder nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Schilder in Drenthe en Groningen

Ons werkgebied ligt in Drenthe in de regio Zuidlaren, Annen en Tynaarlo. Wij komen ook in Groningen voor het betere schilderwerk. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning of bedrijfspand goed onderhouden blijft? Laat het schilderwerk dan verzorgen door ons bedrijf. Veel tevreden klanten gingen u de afgelopen jaren al voor.
Wij kunnen voor u verschillende diensten verzorgen:

•Schilderwerk
•Glaszetten
•Houtrot Herstel
Ook specifieke wensen op het gebied van schilderwerk en onderhoud, binnen of buiten, voeren wij graag voor u uit. Uiteraard zijn wij ook in de winter als winterschilder actief.

Voor meer informatie over de verschillende diensten kunt u onze diensten pagina bekijken. Maak kennis met ons schildersbedrijf en onze uitgevoerde projecten door onze foto gallerij te bekijken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.
Diensten

Wij kunnen voor u verschillende diensten verzorgen:
Schilderwerk

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning en verhoogt het wooncomfort. Naast het verfraaien van uw woning biedt het bescherming voor kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld het hout- en ijzerwerk. Om optimale bescherming te geven, gebruiken wij uitsluitend de beste producten.
Glaszetten

Naast het schilderwerk kunnen wij voor u vakkundig glazen zetten. Glas is er in vele soorten en voor allerlei doeleinden. Ter verhoging van uw leefcomfort leveren wij diverse soorten isolerende beglazing: normaal isoglas, maar ook HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement.
Houtrot herstel

Tijdens het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden komen wij regelmatig onderhoud tegen aan kozijnen, deuren en ander houtwerk. In overleg met u kunnen wij zorgen voor een deskundig herstel. Hiervoor gebruiken wij speciaal ontwikkelde materialen.