Schildersbedrijf Ruud Everaerts


uit Zundert


U bevindt zich hier: » Zundert » Schildersbedrijf Ruud Everaertsbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Ruud Everaerts
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Ruud Everaerts
Klein Zundertseweg 2a
4881 BG Zundert

tel: 076-5976394

Extra informatie

Schildersbedrijf Ruud Everaerts gevestigd in Zundert
Ons bedrijf is gevestigd in Zundert en gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Voor particulieren, maar ook voor kleine bedrijven en kantoren verzorgen wij onderhoudsschilderwerk en wandafwerking. Met onze ervaring en ambachtelijke werkwijze staan wij als erkende schilders voor u klaar.

Onze service en vakmanschap maken ons bedrijf tot een bijzonder prettige zakenpartner voor al uw schilderwerk!
Al sinds 1991 verzorgt Schildersbedrijf Ruud Everaerts te Zundert als schilder- en behangersbedrijf Ruud Everaerts kwalitatief uitstekend onderhouds-schilderwerk en wandafwerking. Wij kunnen behalve op 20 jaar ondernemersschap bogen op meer dan 34 jaar ervaring in het schildersvak. Sinds 6 jaar is ook zoon Stefan in de onderneming werkzaam.

Beide zijn we gediplomeerd, erkend, ambachtelijk schilder. Uw schilderwerk is bij Schildersbedrijf Ruud Everaerts te Zundert dus in vertrouwde (schilders) handen!
U kunt bij Schildersbedrijf Ruud Everaerts te Zundert bedrijf terecht voor:

· Schilderwerken
· Wandafwerkingen
· Glaswerken
Schilderen is meer dan alleen het beschermen van uw huis of bedrijf tegen de elementen. Uw keuze voor kwalitatief hoogstaande afwerking garandeert jarenlang kijkplezier naar uw onroerend goed.

Voor zowel binnen- als buitenwerk kunt u bij ons terecht. Goed schilderwerk is voor het behoud van uw woning of bedrijf van levensbelang. Wij werken alleen met uitstekende kwaliteit verf die wij op ambachtelijke wijze verwerken.
Om u en onszelf een veilige werkwijze te kunnen garanderen zijn wij lid van de VCA.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Wat belangrijker is, is dat wij door middel van VCA aangeven op een verantwoorde manier met producten, uw en onze gezondheid en het milieu om te willen gaan.
Ook zijn wij gespecialiseerd in houtrotreparaties van afmetingen waarvan reparaties nog aanzienlijk te repareren zijn, dus bijvoorbeeld geen totaal aangetaste deuren of kozijnen, in dit geval moet uw deur of kozijn vervangen worden, hiervoor kunnen wij vanzelfsprekend advies geven wat wij hier het beste aan kunnen doen.