Schildersbedrijf Schilderstotaal


uit Slochteren


U bevindt zich hier: » Slochteren » Schildersbedrijf Schilderstotaalbedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Schilderstotaal
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Schildersbedrijf Schilderstotaal
Limpe Hagingastraat 4
9621BS Slochteren

tel: (0598) 433911

Extra informatie

Welkom bij Schildersbedrijf Schilderstotaal in Slochteren
Kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid, gecombineerd met maatschappelijk en milieubewust ondernemen dat is waar Schildersbedrijf Schilderstotaal uit Slochteren voor staat.
Mijn eigen ondernemerschap sinds 2010 maakt dat ik meer grip heb op mijn eigen tijd. Niet alleen voor de vrije tijd, maar in de eerste plaats voor de tijd die ik nodig ben voor de kwaliteit van mijn diensten. Bij mij is het werk pas klaar als het ook echt klaar is! Alleen zo kan en wil ik werken.

Kwalitet en service staan dan ook hoog bij Schildersbedrijf Schilderstotaal in Slochteren in het vaandel. Daarbij hoort in mijn ogen ook het gebruik van verantwoorde producten. Voor mijzelf als schilder, maar ook voor de consument als “eind gebruiker”.
Maatschappelijk verantwoord
Maatschappelijk verantwoord en milieu bewust ondernemen; een hele mond vol en u denkt waarschijnlijk direct aan de extra “euro’s” die u dat gaat kosten. Begrijpelijk, want het is waar dat de producten van natuurlijke grondstoffen in vergelijking met synthetische producten iets duurder zijn. Maar dat beperkt zich tot de eerste ronde. Want als we het hebben over onderhoud en duurzaamheid dan bespaart u met de milieubewuste keuze op de langere termijn aanzienlijk op de kosten en op een betere leefomgeving.

De keuze is aan u, maar ik informeer u graag over de vele biologisch en ecologisch verantwoorde mogelijkheden die er binnen mijn vakgebied zijn.